Garancija cene

Brza dostava

Jednostavan povraćaj

Širok izbor nameštaja za vašu dnevnu sobu

JYSK nameštaj za dnevnu sobu

Svi znamo koliko je važno dom učiniti prijatnim i lepo uređenim prostorom u kom volimo da provodimo slobodno vreme. Reč je o prostoru u kom možemo izraziti svoj jedinstven stil. Nezavisno od stila uređenja koji negujete u svom domu, JYSK vam nudi širok izbor nameštaja za vaš dnevni boravak. Klasičan ili moderan izgled, ili kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije nameštaja dostupne u našim prodavnicama i online.  

Sve što vam je potrebno za vaš dnevni boravak

U našim prodavnicama i webshopu očekuje vas širok izbor nameštaja za vaš dnevni boravak.

Bilo da je predmet vaše kupovine savršen trosed i stočić za dnevni boravak, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizuelno otvoriti prostor, ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osveženja u dnevni boravak u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će sofa, dvosed ili police za knjige napraviti željeni efekat. Ne zaboravite na iznenadne goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u sobu za goste.

Izaberite idealan trpezarijski sto u vašem domu – za malu ili veliku porodicu. Bilo da tražite klasičan drveni sto ili kombinaciju stakla i metala, veliki izbor u našim prodavnicama olakšaće vam kupovinu, a naši stručni prodavci vam dati savet za najbolju kupovinu. Trpezarijske stolice u našem webshopu samo su jedan klik od vas, stoga ako niste raspoloženi za odlazak u prodavnicu, kupujte lako i sigurno online.

Širok izbor nameštaja u JYSKu

Nezavisno od veličine ili stila vašeg doma, naš nameštaj - dostupan u prodavnicama i online – daće prostoru dodir skandinavskog kvaliteta po odličnoj ceni. Pogledajte naše linije nameštaja ovde