Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Publika na festivalu

3 tipa ljudi na festivalima - kom tipu vi pripadate?

Datum:

Kategorija: Razno

Postoji dosta različitih tipova muzičkih festivala: rok, folk, jazz su samo neki od njih, a leto je udarna sezona. Da li ste i vi ljubitelj festivala? Ili se pitate da li je to nešto za vas? Postoji nekoliko različitih tipova posetilaca festivala. Pogledajte našu listu i možda pronađete i (budućeg) sebe.

Festival native

Ovaj tip osobe obožava festivale, dođe i pre samog početka i ostaje dok i poslednji bend ne završi svoj nastup. Obožavalac festivala od kampa napravi svoj privremeni dom i uživa sa svojim prijateljima, u svojim rutinama i svim stvarima koje je neophodno uraditi i videti na festivalu.

Neophodne stvari za festival

Ljubitelj festivala razmišlja praktično, živi ''hygge'' način života i na njegovoj listi se nalaze šator, sto za kampovanje, stolice za kampovanje, vazdušni krevet i dodaci poput lampica, LED lampi, toplih ćebadi i zabavnih igrica. 

Displaying 0 - 0 of 0

Festival hedonist

Ovaj tip posetioca koristi činjenicu da živi dovoljno blizu mesta održavanja festivala da može da uživa u muzici sa svog balkona ili iz bašte. Ovo je verovatno tip osobe koja uživa u svom komforu, preferira domaći obrok, ili neko ko nije fan velikih gužvi ili trošenja novca na karte. 

Neophodne stvari 

Uz hedonstički pristup životu, ovaj tip festivalske osobe uživa u činjenici da ne mora da se pakuje. Pada kiša? Nije problem. Jednostavno može ući u stan ili kuću. Sunce ne prestaje da sija? Takođe nije problem, samo se može sakriti ispod suncobrana. Piće se ugrejalo? Može uzeti novo iz frižidera. U miru i komforu svog doma uživa u muzici, zavaljen/a u viseću mrežu ili u društvu prijatelja. Ako vi pripadate ovom tipu, postarajte se da obezbedite sklonište od sunca za svoje goste uz pomoć paviljona i koristite fenjere kako biste kreirali prijatnu atmosferu.  

Displaying 0 - 0 of 0

Festival commuter

Ovaj tip posetioca je neko ko je između prva dva tipa. On ili ona ne uživa spavajući u šatoru ili na prostirci. Ovo je možda i tip osobe koja više voli da ostane kod kuće sa decom ili neko ko uživa u svom komforu ali u isto vreme ne želi da propušta stvari. Festival commuter je pronašao savršen kompromis.  

Neophodna oprema

Zavisnik o komforu verovatno ne pakuje ništa, već kupi šta mu treba na festivalu. Ipak, postoji nekoliko različitih proizvoda koji mogu učiniti njihovu posetu festivalu malo prijatnijom. 

Displaying 0 - 0 of 0

Da li ste prepoznali sebe ili nekoga koga znate? Ili smo propustili neki tip? Recite nam u komentarima. 
 

Lepo se provedite na festivalu!