Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Finalna rasprodaja svih baštenskih artikala!
3 različita stila spavaće sobe

Boje i stil spavaće sobe određuju atmosferu

Datum:

Kategorija: Spavaća soba, Inspiracija

TAGOVI: spavaća soba, posteljine

Kom tipu vi pripadate - da li preferirate svežu i mirnu atmosferu, toplu i prijatnu, ili volite da su stvari lagane i prozračne? Jednostavno možete da kreirate spavaću sobu koja odgovara vašem tipu ličnosti. Pronađite inspiraciju uz ova 3 različita enterijera koji naglašavaju razliku koju stilizovanje može napraviti u beloj spavaćoj sobi. Možete koristiti posteljinu, osvetljenje, dekoraciju i druge tekstilne predmete kako biste kreirali spavaću sobu gde se osećate prijatno i gde se možete opustiti. 

Skandinavski stil spavaće sobe

Ukoliko volite mirnu atmosferu, koristite blage boje i preferirate prirodne materijale, ovaj stil je za vas. CILJE je posteljina kreirana od pamučnog satena i recikliranog poliestera. Pleni opuštenom atmosferom i ukoliko je kombinujete sa pletenim korpama i vazom sa slamkama trave, dobićete sobu koja odiše skandinavskim primorskim stilom života. 

Spavaća soba sa plavom posteljinom


Pogledajte 3 istaknute posteljine novog asortimana. 

Tople i ženstvene boje u spavaćoj sobi

Kako biste kreirali nešto topliju atmosferu u spavaćoj sobi, koristite zagorele boje, drvo i zelene biljke. U ovoj spavaćoj sobi, kombinovali smo našu ANDREA posteljinu sa tepihom TULPAN u sivoj, beloj i žutoj boji, i THEODOR lampu sa štipaljkom u cigla crvenoj. Kao šlag na tortu, dodali smo JARLE korpe i AXEL saksije u ljubičastoj i žutoj. Vijugave linije u boji peska na posteljini i zanimljiv uzorak na korpama kreiraju veselu i bezbrižnu atmosferu u sobi. 

Spavaća soba ženstvenih boja

 

Spavaća soba sa prozračnom atmosferom

U ovoj spavaćoj sobi, pozivamo vas na vizuelni put u svemir. Posteljina SIRI ima horoskopske znakove ištampane na tamno plavoj pozadini i svideće se svakome ko uživa u malo sanjarenja u krevetu pred spavanje - ili onome ko voli astronomiju. U ovoj sobi, ima još referenci na nebo: U pozadini MANDRUP saksija koja teži većim visinama, a napred, ESGIR svećnjak koji se nalazi na laganom RAMSDAL stočiću. Opuštena atmosfera u ovoj spavaćoj sobi je idealna kada vam je potrebna malo opuštanja pre nego što zaspite.  

Spavaća soba sa tamno plavom posteljinom i sivim krevetom


Koja spavaća soba je vaš favorit? Recite nam u komentarima!