Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja.Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Cyber Monday u JYSKu

Cyber Monday – dan za najbolji online šoping!

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: Cyber Monday, Online Shopping

Mnogo ljudi Black Friday prepoznaje kao najvažniji dan u godini kada su u pitanju posebne ponude i odlične uštede prilikom kupovine. Ovaj period označava i svojevrstan početak groznice predprazničnog šopinga. Da li ste čuli za Cyber Monday? Ako jeste, onda samo razmrdajte prste za online šoping od ponedeljka 29. novembra, do nedelje 05. decembra. Ako niste, svakako pročitajte tekst u nastavku.

Cyber Monday potiče iz SAD-a

Iako Cyber Monday (kao i mnoge druge šoping aktivnosti ovog tipa) svoje korene vuče iz SAD-a, poslednjih godina u sve se više zemalja organizuje ovaj šoping događaj. Ponedeljak u njegovom nazivu odnosi se na prvi ponedeljak nakon američkog praznika Thanksgiving, odnosno Dana zahvalnosti. Dan zahvalnosti u SAD-u slavi se četvrtog četvrka u novembru, a taj dan obeležava okupljanje porodice, tradicionalna hrana poput ćurke i neizostavan američki fudbal.

Posebne ponude za online šoping

Sam termin ‘Cyber Monday’ osmislile su marketinške kompanije sa svrhom dodatne promocije kupovine iz udobne fotelje, a prvi put je ovaj termin spomenut 2005. godine.

Posebnost Cyber Monday-a jeste da je kupovina uz posebne uštede moguća samo putem interneta, odnosno u web shopovima brendova – što je sadržano i u samom nazivu ovog događaja. Poslednjih godina popularnost Cyber Monday-a raste, a u SAD-u čak polako postaje popularniji i od Black Friday-a.

Ne propustite Cyber Monday u JYSKu!

I u JYSKu obeležavamo Cyber Monday odličnim ponudama i sjajnim uštedama. Pratite našu web stranicu ili se prijavite na naš newsletter kako vam prilika za odličnu kupovinu u našem webshopu ne bi promakla! Pogledajte sve artikle koji su dostupni sa oznakom 'SAMO ONLAJN', izaberite neki od preko 500 artikala i obavite kupovinu iz udobne fotelje!

Vidimo se na Cyber Monday-u!