Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Pogledajte našu ponudu dnevnih kreveta

Dnevni kreveti: Šik i svestran izbor

Kreveti za dnevni odmor postaju deo sve više domova u Evropi. Verujemo da je svestranost odlika zbog koje je ovaj komad nameštaja sve popularniji. Ukoliko želite da naučite više o prednostima ovih kreveta i razmišljate da li bi se jedan takav uklopio i u vaš dom, nastavite da čitate. 

U JYSKu imamo veliku selekciju modernih i udobnih dnevnih kreveta. Volimo ove krevete i verujemo da su sjajan dodatak svakom domu, i zato ćemo u ovom blogu izdvojiti tri kreveta koja su zaista trendi i nadamo se da će se savršeno uklopiti i u vaš dom. 

NOREFJELL: Odličan dizajn i izuzetna udobnost

Naš dnevni krevet NOREFJELL je elegantan dodatak vašem domu. U pitanju je komad čistih linija i prepoznatljivog skandinavskog izgleda. Dostupan je u svetlo i tamno sivoj boji, te možete izabrati nijansu koja će se bolje uklopiti u neku od vaših prostorija. Jer da, NOREFJELL je praktičan izbor za gotovo svaku prostoriju u vašem domu. 


Neka vaša kuhinja bude više od mesta za spremanje hrane. Postavite dnevni krevet u svoju kuhinju i kreirajte udoban kutak za sedenje za goste ili kutak za momente mira sa decom - dok vi spremate hranu, oni mogu raditi domaći ili čitati na krevetu. 

Pretvorite VARBJERG u dupli dnevni krevet

Očigledan način za primenu dnevnog kreveta je da ga koristite kao dodatni krevet za goste, a VARBJERG je odličan izbor za to. Jednostavno možete iskoristiti VARBJERG i kao dva kreveta za spavanje, a kada je preklopljen ne zauzima puno mesta.


Dugačak jastuk takođe čini VARBJERG krevet prijatnim mestom za brzu popodnevnu dremku ili uživanje u dobroj knjizi. Dnevni krevet je napravljen od izdržljive tkanine koja dozvoljava opuštajuće dremke i ugodne trenutke. 


Vantinge: Zadovoljstvo za oko 

VANTINGE je poput VARBJERG-a, takođe praktičan dnevni krevet koji se lako može pretvoriti u udoban krevet za spavanje. Možete i povećati udobnost dodatkom velikih dekorativnih jastuka i ćebadi.  

Pročitajte više o našem trendi krevetu VADEHAVET. 
 

 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju