Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Lampice na drvetu i drveni fenjer

Ideje za baštensku rasvetu koja će vam osvetliti noći

Baštenska rasveta može produžiti letnje večeri tako da možete sedeti napolju nakon što je sunce zašlo, a napolju je još uvek toplo. Čitajte dalje i pronađite ideje za baštensku rasvetu i savete o tome šta treba uzeti u obzir.

Za šta koristiti baštensku rasvetu?

Počnite odabirom područja bašte koje želite da osvetlite i razmislite zašto. Možda biste svom omiljenom stablu želeli da dodate svetlost za dodatnu dozu ušuškanosti. Ili ste možda u potrazi za nečim praktičnijim za osvetljavanjem vaše staze do baštenske oaze.

Koju vrstu baštenske rasvete odabrati?

Ukrasna svetla će dodati toplu atmosferu i savršena su za balkone i veće terase. Ako planirate uživati u letnjim večerima uz društvene igre, ukusne zalogaje, hladne napitke – ili kombinaciju svega navedenog – onda biste se mogli snaći sa kombinacijom ukrasnih lampi i fenjera, lampica i solarnih lampi.

5 crnih baštenskih fenjera različitih veličina i oblika
Fenjer SKOGDUE Ø12xV16 razni
1000,- din/kom
Samo u prodavnici

Prijatna, treperava svetlost uz baštenske fenjere

Baštenski fenjeri jedni su od favorita za kreiranje prijatne atmosfere na terasi u kasnim letnjim večerima.

Ako vam se neki delovi vaše terase ili balkona više sviđaju, možete ih istaknuti ukrasnim svetlima. Na primer, stavite male fenjere na sto kao ukras dok jedete. A velike fenjere postavite na pod u različitim uglovima, tako da zajedno kreiraju spoljašnji prostor. Grupišite fenjere različitog izgleda za pojačan efekat.


Fenjeri se takođe mogu okačiti na grane drveća za šarmantan izgled i romantičnu atmosferu. Kačenjem fenjera uokvirićete i svoj spoljašnji prostor i stvoriti lep ambijent za svoje večeri.

Jednostavno i moderno osvetljenje uz solarne lampe

Solarne lampe su i dekorativne i štede energiju. Koristite ih za stvaranje prijatne atmosfere na svom balkonu i terasi ili za osvetljavanje prilaza i bašte kada je mrak. Kada kupujete lampe sa solarnim ćelijama, ne brinite o kablovima, a takođe ih lako možete pomerati po bašti.

Tri okrugle solarne lampe
Solarna lampa SOL Ø15xV44 bela
650,- din/kom
999,- /kom
UŠTEDA 35%


Solarne lampe se aktiviraju kada senzor koji se nalazi na vrhu lampe otkrije mrak. Ovde lampa koristi energiju koju je dobila od sunca tokom dana. Stoga, broj sati u kojima lampa svetli može varirati zavisno od vremena.


Manje solarne lampe mogu vam poslužiti za osvetljavanje staze u bašti ili ispred kuće. Takođe se mogu koristiti pored omiljenog cveća kako biste ga istakli. U JYSKu imamo i solarne lampe savršene za terasu ili baštenski sto.

Jednostavno se krećite uz baterijske lampe

Baterijske lampe su odlične jer ih možete lako premeštati i doneti sa sobom u baštu. Ne morate brinuti o svećama, kablovima i struji i dopustite sebi da otvorite oči za nove delove vaše bašte. Možda imate lep kutak u zadnjem delu bašte gde možete smestiti dve ležaljke i osvetliti baterijskim lampama.

Lampicama kreirajte magiju u bašti

Jedna od ključnih svrha baštenske rasvete je pomoć u zoniranju vaše bašte, naglašavajući ključna područja poput mesta za druženje ili trpezarije na otvorenom. Lampice dodaju trenutan čaroban učinak. Ispletite ih oko krošnje, povežite ih uz ogradu kako biste razveselili običnu pozadinu ili ih ogrnite oko stabla za prijatniji utisak.

Saznajte više

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe