Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina. SUPER DANI- Uštedite do 60%. 
Opremite svoju kompaniju našim sjajnim ponudama.

Ideje za novogodišnje poklone

Ideje za novogodišnje poklone

Praznici nam ubrzo stižu, a zajedno sa njima mislimo o kupovini poklona. Svi znamo nekoga ko "ima sve" - možda vaša mama, baka ili čak poslovni partner. Sastavili smo popis ideja za poklone prema tri raspona cena. Ovde možete pronaći nešto za svoje najdraže ili one kojima samo želite pokazati da mislite na njih. 

Pokloni po razumnim cenama

Šta pokloniti voljenim osobama koje već imaju sve što im je potrebno? Dobra je ideja prisetiti se dobrih vremena koje ste proveli zajedno i stvoriti personalizovan novogodišnji poklon koji vas oboje na to podseća. Napravite kolaž fotografija i detalja poput ulaznica i karata koji vas podsećaju na zajedničko putovanje, koncert na kom ste skakali ili nešto drugo. Uramite ga i zamotajte - ili kombinujte sa policom na kojoj se slika može izložiti.

Takođe možete uzeti ukrasni jastuk za fotelju ili kauč. Izaberite ih u stilu za koje znate da će im se uklopiti. A ako još niste bili kod njih kući, izaberite nešto klasično i neutralno što će izgledati dobro u većini dnevnih soba.

Da li osoba voli dekoracije za kupatilo? Proverite našu liniju za stvaranje wellness oaze. Na ovaj ćete način pokazati da ste primetili koliko je toj osobi stalo do lepog i uređenog doma.

Pokloni srednjeg cenovnog ranga

Nekoliko lepih mekanih peškira obradovaće većinu ljudi. Ne možete imati previše peškira u svom domu - i zato je to savršen poklon.

Ako ste spremni izdvojiti malo više za raskošniji poklon osobama koje su vam važne, uzmite u obzir lepu rasvetu. Mnogi imaju tendenciju da potcenjuju količinu rasvete u svom domu što dovede do toga da kvare oči npr. kad čitaju. Elegantna lampa lep je način da pokažete da vam je stalo jer je promišljen poklon, i pokazaće se korisnim u većini domova. Da biste bili sigurni, posegnite za klasičnim izgledom. Uklopiće se u sve vrste dekora. Dobar poklon može biti i zidni sat.

Dva zidna sata

Impresivan poklon

U još jednoj kategoriji osoba na koju će malo ko pomisliti, a treba joj nešto pokloniti, upravo ste vi. Zato razmotrite ideju kojom ćete unaprediti kvalitet svog života, a da je i vaši najbliži osete - ulepšajte svoj dom. U praznično vreme puno se družimo sa brojnom rodbinom i nadoknađujemo propušteno vreme, a da biste i vi i vaši dragi ljudi mogli opušteno pričati nakon obilne trpeze, prebrojite koliko vaših starih, dotrajalih stolica treba zameniti novim.

Naša trpezarijska stolica JONSTRUP  bestseller je širom Evrope, a mi smo protumačili da dizajnom odgovara većini enterijera te da je univerzalno primenjiva. Stolica JONSTRUP izgleda sjajno i oko stola u trpezariji kao i u kancelariji, tako da možete kupiti samo jednu ili više - u zavisnosti o toga gde ćete je smestiti. 

Ogledalo ima i dekorativnu i funkcionalnu ulogu. U prostoriji stvara optičku iluziju i pojačava utisak prostranosti. Ogledalo može proširiti uzak hodnik ili povećati bilo koji prostor kom je potreban wow faktor. Aha da, i također služi da bacimo oko na frizuru.. :)

Ako zaista želite impresionirati osobu pažljivo izabranim poklonom, set jastuk plus jorgan zasigurno će ostvariti vaš cilj. Mekan, visokokvalitetan jorgan i jastuk osiguraće najbolji san vašoj dragoj osobi.

Jorgani i jastuci dolaze u različitim rasponima cena, od niskih do visokih, tako da možete izabrati set koji odgovara vašem proračunu i potrebama osoba koje su vam drage. Uzmite u obzir ono što znate o njima i izaberite idealan set. 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni