Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Kako urediti dom u boho stilu?

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dizajn enterijera, boho dekoracije, uredjenje doma

Bilo da želite napraviti veće ili manje promene u vašem životnom prostoru, jesen je idealno doba godine za unošenje noviteta u enterijer. Boho stil, ili kako ga nazivaju i boemski stil odiše udobnošću i toplinom stvarajući prijatnu atmosferu u domu, uz različite dekoracije i printove. U nastavku pročitajte zbog čega upravo boho stil predstavlja jedan od 'must have' trendova kada je reč o uređenju enterijera i kako ga uklopiti uz već postojeće elemente.

Šta predstavlja boho stil? 

Boho ili boemski stil, simbol je za materijale i teksture u tamnijim tonovima, rustični nameštaj i slojevite zavese u kombinaciji sa toplim tonovima kristala, bronze i čelika. Ukoliko imate zabravljene vintidž detalje, uklopite ih uz  postojeći enterijer, jer pravilo boho stila glasi - što više to bolje :) 

Boho stil na skandinavski način

Moderan boho enterijer unapređen je sa dozom skandinavskog stila, dajući prostoru raskošan i primamljiv izgled, zbog čega se u u mnogim skandinavskim domovima može videti kao sastavni deo unutrašnjeg dekora. Upravo zbog toga, moderna verzija boho stila uz pažljivo birane tkanine, printove i rustični nameštaj od drveta predstavlja odličnu kombinaciju uz svetle tonove koji karakterišu skandinavski stil.Unesite dašak nostalgije u vaš dom

Boho stil predstvalja kombinaciju jedinstvenih marokanskih printova, koji u kombinaciji sa detaljima od kristala podseća na neka davna, zaboravljena vremena. Nostalgičan boho stil, fokusiran je na detalje i estetiku, čineći dom jedinstvenim i personalizovanim uz kreativne i nove opcije. 

Ključna reč koja odlikuje boho stil je nostalgija. Kristali su odličan element za isticanje ovakvog ambijenta, čija svetlost reflektuje druge boje dajući celokupnom enterijeru magičan izgled. Još jedna od odlika boho stila su sveće i različiti tipovi svećnjaka koje možete kombinovati u nekoliko boja i uklopiti u jedan deo enterijera ili kreirati nekoliko manjih setova. 

Raskošne tkanine stvaraju pravi boho ambijent

Uz obilje različitih finih tkanina, veoma ćete lako uneti duh boho stil u vaš dom. Tepisi i jastuci prepoznatljivih printova i boja čine centralnu komponetu boho stila pomoću kojih ćete stvoriti osećaj ušuškanosti i topline, a za raskošan izgled prozora sve što je potrebno jeste da izaberte zavese od slojevitih materijala koje će na pravi način oslikati boho stil u enterijeru. 

Pronađite veliki izbor ukrasnih jastuka | JYSK

Boho – simbol kreativnosti i otvorenosti

Šta zapravo znači 'boemski'? Način života i filozofija koji simbolizuju opušten stil i strast pomoću kojih možete kreirati jedinstveno i novo poglavlje življenja. Dom boema je dom za sve. Otvoren, tolerantan sa dosta specifičnih detalja u kom ne postoje savršenosti, već pažljivo birani detalji i elementi koji  domu daju lični pečat. 

Boho dekor – novi trend u uređenju enterijera

U poslednjih nekoliko godina boho dekoracije dobile su značajno mesto kada je reč o uređenju enterijera. Razlog tome je što sve više ljudi želi dom koji odiše toplinom, i romantičnim detaljima dajući osećaj spokoja i ušuškanosti. Ukoliko već razmišljate kako da uredite dom u boho stilu, posetite jysk.rs i izaberite neke od artikala iz novog asortimana.