Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Stakleni svećnjak ispred drveta i grana sa bobičastim voćem i zlatni fenjer s dekoracijom

Klasičan duh praznika uz trend Cosy Tradition

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: praznici, praznična dekoracija

Ove praznične sezone, JYSK vam predstavlja trend koji uzdiže porodične vrednosti i hygge. Trend Cosy Tradition ispirisan je prirodom i moćnim severnim krajolikom. U ovom blogu inspirisaćemo vas za stvaranje klasične praznične atmosfere sa simbolima crvene, tamno crvene i smeđe boje u Cosy Tradition stilu.

Svećnjak na metalnom poslužavniku sa malom jelkom i šišarkama


Cosy Tradition veliča običaje i uspomene iz prošlosti. Sveće i venci su neke od prvih asocijacija kada pomislimo na zimu, praznike i ušuškanost. ODEN LED sveće imaju tajmer, upaljene su 6 sati, a onda se isključuju na 18 sati. Prijatno će vas iznenaditi kada se automatski upale, čak i ako ste vi zaboravili. Takođe se ne morate brinuti da li ste ih ugasili kada odete iz kuće ili kada idete na spavanje. Bonus: nema mirisa ugašenih sveća.

Venac sa LED svećama, koje imaju tajmer


Vašoj deci će se svideti što imaju svoju božićnu čarapu, koju će Deda Mraz (ili njegovi pomoćnici) puniti svake noći slatkišima i malim poklonima. Možete ih obesiti i na merdevine koje možete ukrasiti lampicama za potpuni ugođaj.

Božićne čarape u crvenoj i zelenoj boji na dekorativnim merdevinama


Pobrinite se da je vaš ukrasni papir  u pravom božićnom duhu, a u JYSKu možete pronaći FSC™ sertifikovan (FSC™ N001715) papir za poklone napravljen od 100% recikliranih materijala. Nadamo se da smo vam olakšali odabir. 

Papir za poklone i novogodišnji pokloni u korpi


Upotpunite svoju klasičnu dekoraciju završnim detaljima, kako biste spremno dočekali najčarobniji period godine. Zamenite svoje jastuke sa nekoliko prazničnih, poput KIMBERLIT jastuka vintage izgleda, ili bezvremenskog KORNSTEN ukrasnog jastuka, a božićni patuljak se može odmarati na kauču ili na klupi u hodniku... 

Klupa sa jastukom, ćebetom i patuljkom. Na podu ispred klupe crveni jastuk i okrugli tepih


Cosy Tradition trend stvara toplu i prijatnu atmosferu u vašem domu i dodaje razigrani, slatki i čarobni dodir vašem prazničnom uređenju.

Zelena vasa sa veštačkim grančicama ukrašenim ukrasima i figura orašara