Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 RSD ili više.

RASPRODAJA - Pronađite uštede i do 65%
Kupljen proizvod možete vratiti kada god poželite

Kupljen proizvod možete vratiti kada god poželite

Datum:

Kategorija: Razno

Kupovina online ne bi trebala da predstavlja puno poteškoća. Zbog toga smo mi u JYSKu pojednostavili stvari :) Ukoliko želite da vratite ili zamenite vaš proizvod to možete učiniti na jednostavan način, a mi vam garantujemo povrat novca bez vremenskog ograničenja uz dokaz o kupovini - račun. Ovo pravilo važi kako za proizvode koji su kupljeni u prodavnici tako i za proizvode koji su kupljeni online. 

Kupite online - vratite u prodavnicu

Proizvode koje ste kupili online možete zameniti ili vratiti u bilo kojoj JYSK prodavnici. Donesite proizvod i dokaz o kupovini, a naši zaposleni u prodavnici će vam pomoći.
Ukoliko želite da vratite proizvod, koji vam još uvek nije isporučen i to je moguće. Za takve upite kontaktirajte našu Korisničku službu.

Proverite dostupnost proizvoda

pre nego što odete u neku od naših prodavnica, proverite dostupnost proizvoda u vašoj lokalnoj prodavnici i kupite ono po šta ste došli. Dostupnost naših proizvoda možete na jednostavan način proveriti na JYSK.rs. Dostupnost proizvoda ažurira se na svakih 15 minuta. 

Da li želite 100% da budete sigurni da vas vaš proizvod spreman čeka u u prodavnici? Rezervišite ga putem opcije 'Click and collect'. Ukoliko je proizvod odstupan u prodavnici koju ste izabrali, mi ćemo ga ostaviti sa strane za vas a vi ga možete preuzeti nakon samo jednog sata. 


Martina Marketing Assistant

Komentari