Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd ili više, samo do 27. oktobra!

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz odlične akcije!
Ušuškana baštenska atmosfera sa dekorativnim svetlima

Letnje noći ispunjene svetlošću

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: uređenje bašte, uređenje eksterijera, baštensko osvetljenje, osvetljenje za vrtove

Za dosta ljudi, bašta ili terasa predstavljaju još samo jednu od prostorija u domu. Tokom proleća i leta, provodimo dosta vremena napolju i zbog toga želimo da kreiramo prostor koji je prijatan i ušuškan. 

Lak način za kreiranje ušuškane atmosfere je igranje različitim elementima i vrstama svetlosti. Samo razmislite o tome koliko svetlost utiče na atmosferu u dnevnoj sobi. Ista situacija je i sa prostorom napolju.

Garden lanterns and solar lamps on patio

Solarna rasveta, baštenski fenjeri, lampice i lampe na baterije samo su neke od opcija za uređivanje prostora na otvorenom. Izaberite jednu ili dve vrste, ili kombinujte više njih, kako biste kreirali magičnu atsmosferu u svojoj bašti. 

Inspirativne ideje za baštensko osvetljenje

Malo svetlosti u mraku može imati veliki efekat. Korsiteći mala dekorativna svetla, možete kreirate moćan efekat. Koristite spoljašnju rasvetu kako biste istakli delove vaše bašte koji su najatraktivniji. Na ovaj način, i mrak može biti vaš prijatelj jer će skrenuti pažnju sa manje šarmantnih kutaka. 

Green and blue lanterns hanging on garden fench

Iznesite unutrašnju atmosferu spolja

Korsitite svetla na baterije koje možete postaviti na sto ili zemlju kako biste kreirali prelepu atmosferu za druženja ispunjena smehom i zabavom. 

Pročitajte još saveza za savršenu zabavu na otvorenom

Osvetlite zabavu na otvorenom

Kreirajte magičnan i intiman prostor u svojoj bašti. Dekorativna svetla su idealna za isticanje i razdvajanja sekcija bašte. Korsitite elemente koji su već tu. Postavite lampice na drveća ili nadsteršnicu, i tako ćete kreirati zvezdani efekat koji se savršeno slaže sa nebom noću. 

Garden string lights hanging in green tree

Postavite prelepe fenjere u baštu ili na terasu i kombinujte ih sa svećama za toplu atmosferu. Mali fenjeri su savšena dekoracija za sto. Na ovaj način, uživaćete u večeri uz sveće na svežem vazduhu.  

Okačite fenjere po drveću kako biste još više doprineli kreiranju prijatne atmosfere.

Praktična i lepa solarna rasveta

Solarne lampe su i praktične i lepo izgledaju. U našem asortimanu imamo različite vrste ovih lampi, a možete ih kombinovati na milion načina. Koristite solarne lampe za delove bašte koje želite da naglasite. 

Veoma su lake za upotrebu - samo ih zabodite u zemlju i usmerite ih u pravcu koji želite da istaknete. Izgledaće lepo, a u isto vreme i veoma jednostavno. 


Još jedan savet je postavljanje solarne rasvete u uglove bašte - ovako će prostor izgledati veće i imaće određenu vrstu glamuroznog izgleda.

Izgleda sjajno, čak i danju

Efekat ukrasne rasvete je najveći noću, ali moderni fenjeri i lampice izgledaju lepo i moderno čak i tokom dana. Prostor ukrašen fenjerima izgleda organizovano, moderno i jedinstveno.