Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Metalni detalji za novogodišnju dekoraciju

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: detalji, metal

Sezona novogodišnjih i božićnih praznika nam se bliži, a jedan od nezaobilaznih detalja jeste i dekoracija enterijera kako bi i vaš dom dobio pravu prazničnu atmosferu. Uz pomoć samo nekoliko detalja lako ćete ukrasiti prostor, a ovogodišnji trend jesu metalni detalji u srebrnim, zlatnim i bakarnim tonovima, kao i elementi od mesinga.

Metalni detalji u vašem domu

Sigurno se pitate kako dekorisati prostor uz pomoć metalnih detalja. Veoma je lako jer se:

  • Lako kombinuju sa ostalim proizvodima od metala
  • Uklapaju se u različite stilove enterijera
  • Daju prostoru prijatnu atmosferu
Metalni detalji

Zlatni detalji u vašem domu sigurno neće ostati neprimećeni, te upravo zbog izgleda mogu imati odličan efekat kada je reč o prazničnoj dekoraciji. Jelka sa zlatnim ukrasima, jastučnice u zlatnim tonovima ili svećnjaci u tonovima zlata na stolu, sa sigurnošću će uneti promene u vaš enterijer. Osim što će izgledati veoma lepo svećnjaci u zlatnoj boji će u vaš dom uneti ‘toplu’ atmosferu, baš kakva treba da bude u toku praznika. 

Metalni detalji 

Kombinacija metalnih i prirodnih materijala

Ukoliko ste razmišljali kako da detalje od metala kombinujete sa ostalim materijalima, naš savet jeste da ih uklopite uz prirodne materijale poput drveta, a preporučene boje su: tamno zelena, crna kao i bela. 

Metalni detalji i rasveta

Jedan od načina da detalji od metala budu još više primećeni jeste da ih dodatno ukrasite sa lampicama. Na ovaj način ćete dodatno pojačati efekat metala i prostoriji dati posebno osvetljenje.

Ukoliko ste odlučili da na upravo ovaj način ukrasite vaš dom posetite JYSK prodavnice ili kupovinu obavite putem našeg webshopa na JYSK.rs gde vas čekaju različiti modeli svećnjaka, fenjera, metalnih činija, kao i moderne vaze i saksije.