Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Preuređenje dnevnog boravka

Mini-makeover dnevnog boravka bez velikih ulaganja

Dolazak nove godine prilika je za svež početak. Mala obnova vašeg doma može biti brza i jednostavna, a naši saveti za vas biće unutar vašeg budžeta.

Pređite iz hladnog i tamnog u šarenilo

Ako želite živopisniji dnevni boravak, nema potrebe da kupujete novi šareni kauč umesto trenutnog, sivog. Koristite male ukrasne tepihe da biste osvetlili prostor ili raznobojne ukrasne jastuke. Oni su lako zamenljivi, a ako imate prostora za njih, možete ih odložiti dokle god ih ne želite ponovo izvaditi. Kasnije ih ponovo izvadite kada vaše raspoloženje i vaše uređenje enterijera treba podignuti.

Obnovite vaš kauč

Jednostavno je i lako: novi jastuci ili jastučnice osvežiće ne samo vaš kauč, već čitav dnevni boravak. Obratite pažnju kako kombinacijom boja, materijala i veličina možete postići dva totalno različita stila. Jednom kad ste gotovi, vaš kauč je ponovo kul i udoban.

Vreme je za "hygge"

U Danskoj, zima znači „hygge“ u zatvorenom prostoru vašeg doma. Sa nekoliko promena, možete zaokrenuti kutak svog dnevnog boravka u savršeni kutak za hibernaciju kada je napolju hladno. Stavite mekane jastuke i toplo ćebe u udobnu stolicu, upalite sveće i uživajte.

Slatki detalji

Ponekad je vaza sa lepim buketom cveća sasvim dovoljna da osveži prostoriju i podigne vaše raspoloženje. Rasporedite ukrasne artikle, svećnjake, ramove - možete ih grupisati po bojama ili teksturama. Možete razmestiti i već postojeće dekoracije i na taj način vašem domu podariti male promene i lepo osveženje. 

Vratite vašem domu energiju uz šarene dekoracije. 

Prijatna rasveta

Nema potrebe za vađenjem valjaka i četkica te prekrivanjem poda i nameštaja. Ako koristite različite izvore svetlosti kao što su stone lampe, lampice i sveće, možete stvoriti toplu i udobnu atmosferu u vašem dnevnom boravku.
Pročitajte više o tome kako da koristite rasvetu u zimskim mesecima. 

Jednostavna organizacija

Naš je konačan savet pristupačan kada govorimo o trošku, ali može biti ograničen vremenom. Početak nove godine može biti odlična prilika za dekorisanje i organizaciju vašeg doma. Kutije i korpe u različitim veličinama i materijalima su korisne za vaš budžet i za ukrašavanje, za organizovanje manjih stvari koje želite imati pri ruci, ali ne i nužno gledati.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju