Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd ili više, samo do 27. oktobra!

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz odlične akcije!
Dnevni boravak nakon makeovera

Mini-makeover dnevnog boravka bez velikih ulaganja

Datum:

Dolazak nove godine prilika je za svež početak. Mala obnova vašeg doma može biti brza i jednostavna, a naši saveti za vas biće unutar vašeg budžeta.

Pređite iz hladnog i tamnog u šarenilo

Ako želite više živopisan dnevni boravak, nema potrebe kupujete novi šareni kauč umesto trenutnog, sivog. Koristite male ukrasne tepihe da biste osvetlili prostor. Oni su lako zamenjivi, a ako imate prostora za njih, možete ih spremiti dokle god ih ne želite ponovno izvaditi. Kasnije ih ponovno izvadite kada vaše raspoloženje i vaše uređenje enterijera treba podignuti.


Obnovite vaš kauč

Jednostavno je i lako: novi jastuci ili jastučnice osvežiće ne samo vaš kauč, već čitav dnevni boravak. Obratite pažnju kako mešanjem boja, materijala i veličina možete postići dva totalno različita stila. Jednom kad ste gotovi, vaš kauč je ponovno „cool“ i udoban.


Vreme je za "hygge"

U Danskoj, zima znači „hygge“ u zatvorenom prostoru vašeg doma. Sa nekoliko promena, možete zaokrenuti kutak svog dnevnog boravka u savršeni kutak za hibernaciju kada je napolju hladno. Stavite mekane jastuke i toplo ćebe u udobnu stolicu, upalite sveće i uživajte.Prijatna svetla

Nema potrebe za vađenjem valjaka i četkica te prekrivanjem poda i nameštaja. Ako koristite različite izvore svetlosti kao što su stone lampe, lampice i sveće, možete stvoriti toplu i udobnu atmosferu u vašem dnevnom boravku.Jednostavna organizacija

Naš je konačan savet pristupačan kada govorimo o trošku, ali može biti ograničen vremenom. Početak nove godine može biti odlična prilika za dekorisanje i organizaciju vašeg doma. Kutije i korpe u različitim veličinama i materijalima su korisne za vaš budžet i za ukrašavanje, za organizovanje manjih stvari koje želite imati pri ruci, ali ne i nužno gledati.


Jeste li još uvek u potrazi za preuređenjem prostora? Pročitajte naš blog post o savetima za preuređenje kupatila.

Koji su vaši najbolji saveti za preuređenje doma? Pišite nam u komentarima!