Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Lounge baštenska garnitura

Moderne baštenske stolice i klupa retro izgleda

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: baštenska garnitura, baštenski nameštaj, baštenski set

Da li ste i vi fan urednog, jednostavnog izgleda sa čistim linijama karakterističnim za 50-e i 60-e godine? Mi definitvno jesmo, a još i više otkad smo po prvi put videli BEDER baštenski sto i stolice. Ova serija baštenskog nameštaja elegantnog je izgleda i lagana je - kako fizički, tako i vizuelno. Ko ne bi želeo da provede sunčano popodne na ovakvoj ležaljci noseći oversized sunčane naočare, čitajući neki časopis, sa hladnim pićem na dohvat ruke? 

 

Tkani uzorak daje BEDER seriji ekskluzivan izgled.

Možete kupiti ceo set ili samo klupu ili stolicu - a zbog svog klasičnog izgleda, komade iz ovog seta je jednostavno kombinovati sa već postojećim baštenskim nameštajem.


BEDER baštenski set koji čine sto i stolice je sačinjen od moderne kombinacije različitih materijala: okvir i ručke stolica su napravljene od drveta eukaliptusa, a naslon i sedište klupe i ležaljke su polipropilen u novoj interpretaciji tkanja sa velikom udobnošću za sedenje. 

Baštenske stolice i klupa izgledaju odlično i unutra. Dodajte im ukrasne jastuke i prekrivač i doprineće prijatnom osećaju na terasi. Kada je leto gotovo, unesite ih unutra i daće elegantan osećaj vašoj dnevnoj sobi.  


U kombinaciji sa modernim izgledom, kvalitet materijala kreira klasičan izgled u kom ćete uživati još dugo.