Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Majska kolekcija Nordic Mood

Napravite mesta za modernu žutu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Još jedna kolekcija Nordic Mood dolazi na police naših prodavnica i u webshop u maju. Nova je kolekcija inspirisana žutom, bojom koja se ove sezone uveliko pojavljuje i u modi i u uređenju enterijera. Ona nam razbija zimu i savršena je za stvaranje letnih vibracija u domu. Ona je čista doza svežeg vazduha nakon mračne zime - svetla je, glasna, blistava sa radošću i osvetljava svet oko nas. Kako god da je nazovete - kremom od vanile, šafranom, maslačkom ili limunom - sve te nijanse spadaju u žutu kategoriju.

Ugođaj koji možete napraviti sa žutom može vas iznenaditi. Sjajno će joj pristajati tamnije nijanse. Sviđa li vam se tamni ton ružičaste kao na ovim slikama?Započnite sa manjim, laganijim količinama ove boje da biste stvorili svoje srećno mesto. Ne treba je puno da bude sjajno, pa smanjite naglasak ostalih vrckavih detalja; neka prirodno vesela boja bude zvezda sobe.


Ostale karakteristike ovog sklada su mekane tkanine, dekorativna keramika i savremene rukotvorine. Kad se slože u kombinaciju, stvaraju inspirativni prostor - za društvo, maštu i igru. Lagane i svetle boje u kontrastu sa ugljenom crnom stvaraju ravnotežu u kući.


Svećnjaci stvaraju živopisnu atmosferu, razigrane drvene kocke tu su za dinamiku.U ovoj stilskoj kolekciji pronaći ćete sve, od jastuka i ćebadi do saksija za cveće i svećnjaka, pa vas pozivamo da se ohrabrite i pustite proleće u svoj dom.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje JYSK sastavlja novu, trend kolekciju artikala pod imenom Nordic Mood.
Svi artikli dostupni su u JYSKovim prodavnicama i na JYSK.rs od početka maja. Artikli se prikazuju zajedno u prodavnicama da biste se inspirisali i stekli utisak o celokupnom stilu.