Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

THE THINKER

Napravite mesta za svoje misli uz The Thinkera

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Dobro došli u trend koji zovemo THE THINKER.

Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, trend THE THINKER bazira se na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Stvorite svoje mirno okruženje: kreirajte svoj kutak za razmišljanje i uživajte u trenutku. Zavalite se u udobnost fotelje POMOSE uz omiljeno štivo ili se jednostavno prepustite svojim mislima.


Prevladavaju plava, siva i crna boja, bez oštrih kontrasta koji odvlače pažnju. Bezvremenske, usklađene nijanse ujedinjuju kombinacije modernog i tradicionalnog da bi stvorile kutak za razmišljanje.

Ukrasite zid policom HEJLSMINDE i nemojte se bojati ostaviti slobodnog mesta u prostoru da bi vam se oči odmorile. Osvetlite tamni kutak metalnom svetiljkom HELGI u beloj boji.


Fokusirajući se na čiste linije i geometrijske elemente, ovaj trend pruža miran ugođaj uz savremen skandinavski stil. Metal, staklo, keramika i drvo kombinuju se da bi kreirali elegantan izgled.

Postavite klupu AALBORG u hodnik ili dnevnu sobu. Ne samo da ćete imati prostor za sedenje, već će se ispod klupe stvoriti mesto za odlaganje - upakovano u predivne kutije HAAGEN.


Stvorite opuštajući prostor u spavaćoj sobi, toliko lep i udoban da možete tamo provesti ceo dan. Pogledajte kako idealno posteljina KATJA odgovara ramu kreveta KONGSBERG u ovom primeru:


THE THINKER je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pomno je izabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dopustite da vas inspirišu i druga dva trenda: CREATIVE MIND i HUMAN NATURE.