Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi i set za kupatilo od sivog stakla

Nova Nordic kolekcija za kupatilo inspiraciju ponalazi u prirodi

Datum:

Kategorija: Kupatilo, Inspiracija

Dva puta godišnje Laurence Muller, naš vešti rukovodilac kategorije peškira, prostirki za kupatilo, zavesa za tuširanje i opreme za kupatilo, sastavlja kolekciju stilskih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bathroom i dostupna je u našim prodavnicama od 20. aprila.

"Prelepe boje našeg peškira SEGERSTA osnova su nove kolekcije", kaže Laurence. „SEGERSTA je visokokvalitetni pamučni peškir proizveden u Portugalu, sa prugicama u različitim nijansama žute, sive i plave boje. Celokupni je izgled smiren i moderan uz jasne asocijacije na prirodu. "

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi

 

“Svima fali da malo stanu na loptu, odu u prirodu, opuste se i napune baterije.Takođe se trebamo ponašati odgovorno i sa poštovanjem prema našim prirodnim resursima. Ovom kolekcijom želimo da vam omogućimo da svoje kupatilo pretvorite u prirodno utočište u kom možete brinuti o sebi, napuniti baterije i osećati se dobro u pogledu veće održivosti. Kolekciju karakterišu prirodni materijali poput pamuka i drveta. Uz plave i zelene nijanse, te zemljane tonove i organske oblike poput zaobljenih uglova i ivica, nije teško uvideti skandinavski krajolik”, kaže Laurence.

Set za kupatilo sa dozatorom sapuna, držačem četkica za zube i posudom za odlaganje u sivom staklu kraj lavaboa u kupatilu

Inspiracija za kupatilo sa naglaskom na zelenu boju

Priroda igra glavnu ulogu u ovoj kolekciji, a odgovornost se savršeno uklapa. Peškiri SEGERSTA izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% pamuka. NOLVIK prostirke imaju GRS oznaku i izrađeni su od 55% recikliranog poliestera i 45% pamuka.

Novo u našem asortimanu je mirišljavo ulje LINDOME sa mirisom limunske trave ili vanile. Od septembra 2021. u našem asortimanu ćemo imati samo mirišljava ulja koja se proizvode u Evropi - u ovom slučaju u Nemačkoj. Kada naši proizvodi imaju kraći transport, smanjujemo ispuštanje ugljenika.

tamnoplavi neseser i mirišljavo ulje ispred ogledala u kupatilo

 

Nedavno smo najavili da smo prestali sa korišćenjem plastičnih ambalaža za posteljinu i čaršave, a to je slučaj i sa našim zavesama za tuširanje gde je plastična ambalaža zamenjena ukrasnim FSC™ sertifikovanim papirnim trakama. Ova nova inicijativa štedi okolinu od milion plastičnih kesa, pa je ARVIKA, koja je deo kolekcije Nordic Bathroom, izbor koji stvara dobar osećaj.

Korpa za smeće i četka za WC ispred tuš zavese u zelenim bojama


Takođe pogledajte našu novu Nordic Mood kolekciju.