Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Različite vrste proizvoda za uređenje soba u prirodnim bojama

Nova Nordic Mood kolekcija donosi harmoniju i mir

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: Nordic mood, dekoracije, dekoracije za dom

U haotičnom svetu u kome živimo, dom je mesto gde pronalazimo ravnotežu i harmoniju. Prigušene boje u novoj JYSK Nordic Mood kolekciji daće ravnotežu vašem domu te vas podstaknuti da se odmorite.

Kolekcija se uklapa u postojeće trendove ručne izrade, prirodnih i craft detalja i izgleda. Na primer, JO kamena posuda ima izgled ručnog rada, a drveni ukrasni poslužavnik GERNER je predivan primer prirodnog izgleda, u kontrastu sa nežnim ANDERS staklenim čašama, što izgleda veoma stilski usklađeno.

Drveni poslužavnik, činija od kamena, kutije za odlaganje od recikliranog papira i staklene šoljice


U novoj kolekciji, u fokusu su i održiviji artikli. BJORK kutije za odlaganje napravljene su od recikliranog papira i dostupne su u dve različite veličine, zavisno od namene odlaganja. JYSK takođe predstavlja nove torbe za kupovinu pod nazivom NILS, koje su napravljene od poliestera i recikliranog pamuka. Torbe su dostupne u antracit sivoj, vojničko zelenoj i terakota boji.

Korpa sa ćebetom, vaza sa veštačkim cvećem i torba za kupovinu

 

NILS je veoma prostrana torba za kupovinu koja se može koristiti u različite svrhe. Logo na torbi je novi JYSK logo koji simbolizuje održivost, pod nazivom LOVE PLANET - EVERYDAY ESSENTIALS.

Još jedan deo Nordic Mood kolekcije je KEJSERKRONE tepih napravljen od ostataka reciklirane kože koji unosi dodatnu udobnost u vaš hodnik ili kuhinju.

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vešt tim nabave pažljivo bira artikle za najnoviju i trendi kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je online od 14. aprila.