Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Klupa sa pravougaonim jastukom, štepanim prekrivačem ispred male vitrine i druge dekoracije

Nova Nordic Mood kolekcija nas vraća u prošlost

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: Nordic mood, skandinavski stil, dekoracije, dekoracije za dom, uređenje enterijera

Rustikalne površine sa dozom antike i zagorelih boja polazna su tačka nove JYSKove Nordic mood kolekcije.

„U svojoj najnovijoj Nordic mood kolekciji želimo da prigrlimo sve jedinstvene oblike i prekrasne boje prošlosti, i da im pružimo moderan štih kako bi se uklopili u današnji enterijer“, kaže Tina Niman, menadžerka kategorije u JYSK-u.

Uzmimo za primer vazu SVERRE: oblik inspirisan drevnim vremenima, rustikalna površina i elegantna boja terakote mogu doneti novi život vašem enterijeru.

Terakota vaza, poslužavnik i svećnjak

Posluživanje kafe ili večere je pravi užitak uz ASKE poslužavnik od rustikalnog kamena. Prekrasne zagorele boje, možete ga koristiti i samo kao elegantnu, dekorativnu posudu na vašem stočiću za kafu.

Pogledajte jedinstvene, ručno rađene staklene čaše ANDERS u prekrasnim bojama i recite nam da vas ne podsećaju na vesele 60-te. Složive su i lako staju u mašinu za suđe, tako da nema ništa jednostavnije od toga.

Mala vitrina sa ručno rađenim staklenim čašama i svećnjak i poslužavnik u pozadini

 
Upečatljiva jastučnica sa prugama KAPRIFOL lako se uklapa sa trenutnim trendi bojama, poput one na divnom prekrivaču VALMUE. Svojom predivnom žutom bojom, stavlja šlag na tortu u novoj Nordic mood kolekciji.

Klupa sa pravouganim jastukom i prošivenim prekrivačem


Svi artikli iz kolekcije su dostupni za prodaju od 14. jula 2020 na JYSK.rs i izloženi su u našim prodavnicama najkasnije od 5. avgusta 2020. 

O Nordic mood-u

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim za nabavku lično bira proizvode za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood. Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim prodavnicama. Na ovaj način, moći ćete da pronađete inspiraciju i uočite kako se proizvodi međusobno nadopujuju.