Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

CREATIVE MIND

Novi JYSKov trend: Creative Mind

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Predstavljamo vam novi, zaigran i ležeran JYSKov trend pod nazivom CREATIVE MIND. Ovaj trend kombinuje ženstvene uzorke sa etno detaljima, stvarajući privlačno i prijatno okruženje. Inspirisan boho i hippie stilovima podstiče na otvoren um i kreativnost. 

Kreirajte svetao dnevni boravak sa laganim nameštajem, poput ružičaste fotelje sa tabureom PETERSBORG ili stolice od ratana LISELEJE.


Sa mekanim i svetlim nijansama, poput uzoraka drveta i velura, ovaj trend ima mesta za neobičnost i nepredvidivost. Eksperimentiranje sa novim i neobičnim kombinacijama od ključne je važnosti za realizaciju ovog trenda. Ne ograničavajte se, razmišljajte izvan okvira. Kombinujte trpezarijske stolice MAMMEN u različitim bojama postavljenim oko trpezarijskog stola RINGSTED sa izgledom svojstvenim 70-im.


Paleta boja u trendu CREATIVE MIND obuhvata svetle nijanse da bi se postiglo prijatno okruženje, ponekad sa curry-žutim nijansama kao elementom koji privlači pažnju.


Print na tekstilu i keramici mešavina je vintage orijentalnih stilova i tehnika kao što su paisley i blok-print.


Stvorite male scenografije u svom domu predmetima koji se međusobno podudaraju. Oni ne moraju biti postavljeni sa nekim određenim i smislenim razlogom, osim da se nadopunjuju i čine vas srećnim.

Dizajn enterijera sa netradicionalnim rešenjima i daškom zaigranosti mogu podstaknutii vašu kreativnost te prikazati novu stranu vašeg doma – a možda i vašu.


Trend CREATIVE MIND je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pomno je izabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dopustite da vas inspirišu i druga dva trenda: THE THINKER I HUMAN NATURE.