Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Tri baštenska stola

Prednosti okruglih baštenskih stolova

Mnogi kažu da razgovor puno lakše teče oko okruglog stola. Ovo je slučaj i kad su u pitanju baštenski stolovi. Živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog baštenskog stola. Pročitajte više u ovom blogpostu. 

Okrugli baštenski stolovi za manje prostore

Veličina baštenskog stola treba odgovarati veličini vašeg prostora na terasi, balkonu ili u dvorištu. Ako nemate puno prostora, okrugli sto bolji je izbor od kvadratnog ili pravougaonog. Ako je baštenski sto namenjen terasi po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta takođe je odličan izbor jer oblik i mekane ivice olakšavaju zaobilaženje tog komada nameštaja.

Vi i vaši gosti takođe ćete sedeti bliže jedni drugima i jednostavnije ćete komunicirati - za okruglim stolom svi su deo razgovora. Baštenski sto SANDVIG prečnika je 120 cm i visine 74 cm. Ima aluminijumski okvir, a ploča je od veštačkog drveta.

Okrugli baštenski sto sa sivim baštenskim stolicama


Idealna veličina vašeg novog baštenskog stola takođe zavisi od toga koliko je velika vaša porodica ili koliko gostiju pozivate na druženja. Baštenski sto RANGSTRUP dostupan je u dve različite veličine, prečnika 110 ili 130 cm. Visina oba stola je ista i iznosi 74 cm. Ploča stola može biti u prirodnoj ili crnoj boji te sa crnim ili belim aluminijskim nogama.

Okrugli baštenski sto sa 4 baštenske stolice
Baštenski sto RANGSTRUP Ø110 natur/crna
22500,- din/kom
29999,- /kom
UŠTEDA 25%

Baštenski sto sa postoljem

Baštenski sto koji ima bazu na sredini umesto na četiri noge ima još više prednosti. Ne morate brinuti o nogama kada postavljate baštenske stolice oko njega, a modernog je dizajna. Baštenski sto FAGERNES sa prozračnim postoljem prečnika je 110 cm i visine 75 cm. Ima okvir od čelika i ploču stola od vlaknastog cementa.


Sada znate šta vam je sve potrebno za uživanje u predivnim letnjim večerima. JYSK vam želi predivno leto!

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?