Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd ili više, samo do 27. oktobra!

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz odlične akcije!
Pamučni peškiri, mirišljava ulja i ostali dodaci za kupatilo postavljeni na bež podlozi

Pronađite inspiraciju u novoj Nordic Bath kolekciji

Datum:

Kategorija: Kupatilo, Inspiracija

TAGOVI: nordic kolekcija, kupatilo, uređenje kupatila

Dva puta godišnje Lorens Muler, naša vešta menadžerka kategorije peškira, kupatilskih prostirki, zavesa za tuširanje i dodataka za kupatilo, okuplja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bath, a dostupna je u našim prodavnicama od 28. septembra.

"U ovoj kolekciji nastavljamo sa prioritizacijom korišćenja održivijih materijala u našem asortimanu i stavljanja fokusa na blagostanje i dobrobit - i sve to u klasičnom skandinavskom dizajnu", kaže Lorens.

Dodaci za kupatilo od prirodnih materijala

Dozer sapuna i držač četkice za zube izrađeni od recikliranog stakla postavljeni na drvenu posudu


“Naš fokus na održivost vidljiv je sa našim novim dozerom sapuna ESSVIK i držačem četkica za zube izrađenim od 51% recikliranog stakla i GRS sertifikatom. Prekrasna svetla roze boja odmah će uneti eleganciju u vaše kupatilo. Sveukupni izgled je miran i elegantan i ima jasne reference na prirodu ”, kaže Lorens.

Uskladite ESSVIK sa prirodnim i organskim dodacima, poput nove posude ARDALA i posude za odlaganje, izrađene od drveta manga sa FSC sertifikatom.

Drvene posude i posuda sa rolerom za lice i sapunom


Nastavljajući sa novim proizvodima koji su prirodni i održiviji, nova VEGBY korpa za WC papir ili korppa za veš napravljena od morske trave oboriće vas s nogu. VEGBY se savršeno uklapa u popularni trend dodavanja elemenata koji su izrađeni od prirodnih i održivijih materijala u vaš dom.

Korpa za držanje WC papira napravljena od morskih trava

Svakodnevni luksuz sa mirišljavim uljima i rolerom za lice

“Pretvorite svoje kupatilo u utočište sa novom Nordic kolekcijom za kupatilo. Ovde se možete prepustiti potpunoj brizi o sebi i napuniti energiju. Naš novi roler za lice VALLSTA izrađen od kamena žada opustiće vas i pružiti vam wellness osećaj”, kaže Lorens.

Roler za lice od kamena od žada i tupferi za šminku za višekratnu upotrebu od pamuka i bambusa


Upotrebite naše VAD blazinice za višekratnu upotrebu kako biste uklonili sav višak proizvoda sa kože. Blazinice su izrađene od pamuka i bambusa i pakovane su u perivu pamučnu kesicu pa ih možete iznova koristiti. Ponesite naš VAD sunđer za kupanje sa sobom pod tuš i uživajte u njegovim piling svojstvima.

Mirišljava ulja, drvena posuda i sunđer za kupanje stavite na mali konzolni sto


Upotpunite svoj kućni wellness našim novim mirisnim uljima MOHEDA, koja dolaze u kraft bočicama od 120 ml, a proizvode se u Evropi. Dolaze u 3 nova mirisa i daće vašem domu miris prave skandinavske prirode.

Mekani, pamučni peškiri i prostirke za kupatilo

Sivi peškiri i beli peškir na klupi postavljeni na belu prostirku za kupatilo


Nordic kolekcija ne bi bila potpuna bez spominjanja nekih od naših najkvalitetnijih peškira i prostirki za kupatilo. Naši peškiri IDRE izrađeni su od 70% pamuka i 30% recikliranog pamuka u modernoj vafl teksturi. Dodajte GIMO kupatilsku prostirku 100% pamuka.