Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

RAMTEN sto i FANGEL stolice na terasi

Provedite letnje večeri na otvorenom

Datum:

Kategorija: Bašta

“Summer days drifting away, to oh-oh the summer nights …” ako su vam poznati (i omiljeni) stihovi iz filma Brilijantin, u kom briljiraju John Travolta i Olivia Newton-John, sigurno ste ih znali zapevati. Hit “Summer nights” takođe nas mami i poziva na druženje sa ekipom i ispijanje pića i uživanje u životu.


Mnogo je restorana sa spoljašnjom terasom gde možete uživati u toploj večeri, rashlađenom piću i poslednjim zracima sunca, ali zašto ne ostati kod kuće i provesti veče na svom terenu? Imate mnogo dobrih razloga zašto biste trebali - i samo nekoliko zašto ne. Druženja sa prijateljima i porodicom stvoriće privatniju atmosferu te ćete se moći više opustiti, a zabava će završiti tek kad poslednji gost napusti vaš stan ili kuću. Na kraju, uštedećet na obroku, ali zahteva malo truda. Sve što trebate učiniti jeste pripremiti obrok ili servirati snackove i poslužiti piće - ma to nije toliko teško kada znate da je za vaše drage ljude!

Spoljašnji trpezarijski set

Napravite party na svojoj terasi odnosno balkonu ili jednostavno pozovite društvo ili porodicu na kafu. Odvedite ih odmah na svoj spoljašnji prostor. Ako uložite malo truda i dekorišete balkon ili terasu, niko neće primetiti nered koji možda imate u kući.

Je li vaš balkon ili terasa u neredu? Zašto se ne biste inspirisali eksterijerima restorana i kafića i njihovih dekoracija? Sva ta mesta znaju tačno šta prostor čini udobnim za boravak te kako stvoriti savršeno okruženje za noćni izlazak.

Trebate udoban trpezarijski set za večeru na otvorenom gde ćete servirati hranu i piće. U zavisnosti od veličine vašeg spoljašnjeg prostora, uzmite u obzir mali balkonski set ili vrtni set sa stolicama, za 4 ili više osoba. Lounge set takođe je opcija. Ova vrsta udobnog nameštaja idealna je ako želite udobnost iz dnevne sobe premestiti na svoju terasu ili balkon. Ako imate dosta prostora na raspolaganju, nabavite vrtnu ljuljašku - zabavna je za decu, a znači opuštanje za odrasle.Od vas zavisi…

“It turned colder, that's where it ends” - tako Sandy i Danny završavaju svoju pesmu, ali ako vaš balkon ili terasa imaju odgovarajući spoljašnji nameštaj i prave detalje, ne mora biti tako. Iako vam zalazak sunca pomaže stvoriti pravu atmosferu, na vama je da dodate šećer na kraju, kojim garantujete nezaboravno veče i noć. Pobrinite se da je vašim gostima toplo i udobno uz ćebe i jastučić + uredite svoj prostor biljkama, stolnjacima, fenjerima i svećnjacima. 

[][]

Dobar tek i dobru zabavu želimo!