Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Novi mali komadi nameštaja u JYSKu

Trendi mali nameštaj koji privlači poglede

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: višefunkcionalni nameštaj, nameštaj, mali nameštaj

Želite malo boje u svom domu? Ili ste u potrazi za neobičnim oblicima i zanimljivim kombinacijama koje će dodati 'ono nešto' svakoj prostoriji? Bilo da želite da osvežite trpezariju, dnevnu ili spavaću sobu, sigurni smo da ćete pronaći jedan ili više artikala koji će se uklopiti. Ove sezone, predstavljamo vam 11 novih komada malog nameštaja koji će bez sumnje biti trendi dodatak vašem domu. 


Uređenje doma sa daškom neočekivanog

"Naš novi mali nameštaj se ističe svojim osobenim dizajnom i bojama'', kaže Susanne Bank, koja je zadužena za nabavu. 

Novi artikli uključuju modernu klupu (TURN), tri dekorativne zidne police (GIMMICK, OVAL i FRAME IT), stočić (CUT OUT) i stoličicu WAVE, oba u dve različite boje, trpezarijsku stolicu (SPIDER), pametnu policu (UP SIDE DOWN), praktična kolica (MOVE IT), funkcionalno ogledalo (FACE ME), i rustiKALNU policu (DIY). Svaki od ovih artikala će privući pažnju svojim zanimljivim bojama i oblicima i definitvno će uneti život u vaš enterijer. 

“Želeli bismo da se naši novi mali komadi nameštaja istaknu svojim zanimljivim dizajnom i privlačnim bojama. Oni nisu zamišljeni kao povezana kolekcija, već su to pojedinačni mali komadi nameštaja koje naši kupci mogu da koriste kako bi dodali boje u svoj dom. Forme i nijanse moraju da zrače“, kaže Susanne Bank.

Dekorativni artikli sa više namena 

Svi komadi nameštaja su veoma drugačiji, ali imaju nešto zajedničko: raznovrsni su i mogu se koristiti na različite načine. MOVE IT kolica su savršena za kuhinju za odlaganje šerpi, tiganja ili povrća - ili za kupatilo gde ih možete koristiti za odlaganje losiona i fena za kosu. DIY police staju u vašu garažu i možete ih koristiti za odlaganje alata ili kantica farbe - ili za dečiju sobu gde mogu služiti za igračke i knjige.

Ista vrsta fleksibilnosti odnosi se i na druge artikle - limit je samo vaša mašta...

11 novih komada malog nameštaja su dostupni i online i u našim prodavnicama. Koji od proizvoda je vaš favorit?