Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Kupujte online.

Uz JYSK novitete budite u trendu i ulepšajte vaš dom.

'URBAN JUNGLE' stil za uređenje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: uredjenje enterijera

Ukoliko ste ljubitelj uređenja enterijera i pratite svetske trendove, nešto što vam sigurno nije promaklo jeste dominacija zelene boje kroz različite elemente, koja nas povezuje sa prirodom i uvodi poseban mir u dom. Uz pažljivo birane detalje JYSKov Range & Design tim kreirao je 'Urban Jungle' stil želeći da na jedinstven način omoguću kupcima da svom domu dodaju egzotičnu notu uz pristupačne artikle. U nastavku teksta saznajte šta nam donosi 'Urban Jungle' stil i kako da osvežite vaš kutak uz nekoliko novih detalja.

Žive boje i motivi iz prirode

Egzotičan 'Urban Jungle' stil karakterišu žive boje kao što su plava, zelena i nijanse žute uz printove iz prirode poput palmi, kaktusa i ananasa uz pomoć kojih će vaš dom dobiti posebnu osveženu notu. Tanke i lagane tkanine odlikuju tekstilne proizvode koji su najčešće u osnovnim belim tonovima, dopunjeni sa različitim veselim bojama i detaljima koji odlikuju ovaj stil. 


Nešto što svakako ide uz ovaj stil jesu i zelene biljke u vašem domu koje će biti savršena dopuna i stvoriti prijatnu atmosferu za uživanje. Naš predlogu su sobne palme, kaktus i dracena koja osim svog estetskog izgleda ima i odličnu funkciju filtriranja toksina i vazduha u prostoru.

Ukoliko već uveliko razmišljate kako da unesete ovaj stil u vaš dom, na pravom ste mestu :) U JYSK asortimanu možete pronaći različite kutije, elemente od keramike kao i udobne dekorativne jastuke uz pomoć kojih će vaš dom dobiti jedinstvenu notu.

Imate savet za uređenje enterijer u ovom stilu? Napišite nam ga u komentaru. :)