Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštede na SUPER kategorijama!
Neograničen povraćaj u JYSKu

Vratite kupljen proizvod u bilo kom trenutku

Datum:

Kategorija: Razno

Ups! Vaš novi kauč na razvlačenje ipak je preveliki za vaš dnevni boravak. Ili - najednom ste pronašli set posteljine koji ste kupili za poklon pre godinu dana, ali nikad nije dočekao novog vlasnika. Ili ste možda kupili paviljon za letnju zabavu, no nakon što ste ga raspakovali i postavili, shvatili ste da je ipak preveliki. 
Sve su ovo samo neke od mogućih situacija koje pokriva nova JYSK Politika zamene i povraćaja.

Našim je kupcima jedan od glavnih prioriteta jednostavna i laka upotreba i zamena artikala - bez obzira na to jesu li artikli kupljeni u prodavnici ili u našem webshopu. U JYSKu je kupac na prvom mestu te stoga uvodimo novu, jednostavnu i transparentnu Politiku zamene i povraćaja.
 

Ako se predomislite, u JYSKu možete lako vratiti ili zameniti proizvod.

Nudimo vam povraćaj novca u celokupnom iznosu, bez vremenskog ograničenja, za proizvode koje vratite uz priložen račun.
 

  • Ako nemate račun, nudimo vam mogućnost zamene za drugi proizvod
  • Ako vratite proizvod koji je oštećen ili korišćen na način koji u značajnoj meri smanjuje njegovu vrednost, zadržavamo pravo da smanjimo iznos povraćaja. 
  • Proizvodi izrađeni po meri, kao što su dušeci, generalno imaju manju vrijednost pri povraćaju.
  • Uz ovo, ne zaboravite da vam dajemo probni period od 100 noći da isprobate naš najbolji, GOLD dušek. Saznajte više o GOLD dušecima. 
  • Povraćaj novca dobijate za početne troškove isporuke. Vi ste odgovorni za troškove u vezi sa povraćajem artikla.
     

Kako vratiti artikl kupljen u JYSK prodavnici

Kupljen artikl možete vratiti ili zameniti u JYSK prodavnici u kojoj je kupljen. Donesite artikl u JYSK prodavnicu u originalnom pakovanju, ako je moguće. Ne zaboravite doneti primerak računa/ištampanu verziju. 

Pročitajte deo o Reklamacijama da biste saznali više.

Kako vratiti artikl kupljen na JYSK.rs

Kupljen artikl možete vratiti ili zameniti u bilo kojoj JYSK prodavnici u Srbiji da biste izbegli troškove prevoza. Donesite artikl u JYSK prodavnicu u originalnom pakovanju, ako je moguće. Ne zaboravite doneti primerak računa/ištampanu verziju. Artikl takođe možete vratiti na način da vam JYSK organizuje povraćaj, samo trebate kontaktirati našu Korisničku službu pozivom na broj +381 11 6555 945 od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00 ili e-porukom na korisnickasluzbars@JYSK.com.  U tom slučaju troškove prevoza snosite sami.

Važno: dodatne troškove koje ste platili prilikom porudžbine kao što je na primer unošenje artikla u dom neće vam biti vraćen.