Kvalitetni dušeci po odličnim cenama

Dušeci za krevet su od presudnog značaja za miran san, kako biste se probudili odmorni i dočekali predstojeći dan sa osmehom. Pre same kupovine veoma je važno da definišete kakav tip dušeka želite, i koji će tip dušeka zadovoljiti vaše potrebe. Bez obzira na to da li tražite dušek od pene ili dušek sa oprugama, u JYSK prodavnicama naši stručnjaci za kulturu spavanja će vam pomoći pri odabiru idealnog modela – letnji, zimski, dečji i sve to po odličnim cenama.
U našem asortimanu dušeke smo podelili u tri kategorije: BASIC, PLUS i GOLD, te ukoliko se odlučite za GOLD kategoriju ostvarujete garanciju od 25 godina i priliku da izabrani model isprobate 100 noći. Kako je podloga na kojoj spavate od velike važnosti, bitan detalj osim dušeka su i podnice. Bilo da je vaš krevet bračni ili dečji, u JYSK asortimanu možete pronaći različite dimenzije: 160x200, 140x200, 120x200, 80x200, 90x200 i druge prema vašim potrebama. Ukoliko još uvek niste sigurni kada je pravo vreme za novi dušek, više saveta pronađite u našem blog postu: Kako znati da je vreme za novi dušek?

Pored dušeka, pogledajte i naš asortiman čaršava, kao i naddušeka koji će vam pomoći da još lepše spavate. 

46 proizvodi
    46 proizvodi

    Dobar dušek važan je za laku noć

    Postoji li išta gore od neprospavane noći? Svaki dan će izgledati bolje kada se probudite sveži i dobro naspavani. Dušeci su u mnogo čemu temelj dobrog sna. Ako noću ne spavate dobro, to će vam poremetiti san. Zbog toga je važno odabrati dušek koji vam pruža najbolju moguću podršku i udobnost kako biste izbegli bolove u leđima.  

    Najčešće dimenzije dušeka su 90x200 cm, 140x200 cm i 180x200 cm, ali u JYSKu imamo i dušeke u veličinama 70x190 cm, 80x200 cm, 85x200 cm, 120x200 cm i 160x200 cm.
    Postoje i različite vrste tvrdoće unutar dušeka i potrebe su veoma različite od osobe do osobe. Dakle, čak i ako delite krevet sa partnerom, niste prisiljeni da odaberete isti tip dušeka - u istom krevetu lako možete imati mekani i tvrdi dušek. 

    Trajnost i održavanje

    Ako želite da produžite trajnost svog novog ili postojećeg dušeka, možete uložiti i u naddušek ili zaštitu za dušek. Oni upijaju znoj i prljavštinu, što održava krevet čistim i štiti dušek, istovremeno pružajući dobru udobnost. Nasuprot dušeku, tkanina sa naddušeka ili zaštite za dušek može se ukloniti i oprati. Pročitajte i kako održavati dušek.

    Kvalitetni dušeci kroz 40 godina

    U JYSKu imamo više od 40 godina iskustva u krevetima i dušecima i radimo naporno na tome da našim kupcima pružimo najbolju pomoć i smernice. Zbog toga je naše osoblje u JYSK prodavnicama posebno obučeno u tom području. Posetite nas i pronađite savršen model dušeka koji će vama odgovarati.