Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

4 jednostavna trika kako svoj balkon učiniti trendi i neodoljivim

4 jednostavna trika kako svoj balkon učiniti trendi i neodoljivim

Želite svoj balkon urediti i pretvoriti u savršenu oazu mira? Ne opterećujte se njegovom kvadraturom i formom jer to je nebitno.
Potražite korisne savete kako uz samo nekoliko jednostavnih dekoracija i detalja u par koraka možete postići odličan efekat.

1. Odredite svoj kutak za opuštanje
2. Zbližite se s prirodom – posadite biljke
3. Tepih – neopravdano zanemaren detalj
4. Dajte finalni ˝touch˝ ukrasnim jastucima i dekom

Odredite svoj kutak za opuštanje

Osigurajte svoje mesto za opuštanje, te ukoliko vam dimenzije vašeg balkona to dopuštaju priuštite i ležaljku. Ako, se odlučite baš za ovu investiciju nećete zažaliti :) Ukoliko ste pak limitiranim prostorom preporuka je da se odlučite za jednu ili dve udobne baštenske stolice ili još bolje set u kombinaciji s manjim baštenskim stolom. Kutak za opuštajuću večeru na vašem balkonu = Neprocenjivo!


ELVERUM set

Zbližite se s prirodom - posadite biljke

Osim baštenskog nameštaja, šta vam još treba? Biljke naravno! Zelenila nikad previše. Upravo biljke stvaraju taj opuštajući osećaj svežine na vašem balkonu. Naravno, ne zaboravite da je i njima kao i vama jednako vruće i sparno tokom sunčanih letnjih dana. Zalivajte ih i negujte redovno kako bi uvek izgledale sveže. Svaku vašu brigu vraćaju dvostruko! :)

Izaberite u našem asortimanu za svaku od njih odgovarajuću saksiju. Ove sezone posebno su trendi viseće saksije koje su praktično rešenje posebno za manje balkone.


Zbližite se s prirodom

Tepih - neopravdano zanemaren detalj

Neopravdano zanemaren detalj na vašem balkonu je tepih. Kad razmišljamo o tepisima obično smo ograničeni na njihovu upotrebu isključivo u zatvorenom prostoru. Mekan tepih stvoriće udobnost dnevnog boravka i dati jednu potpuno novu dimenziju vašem balkonu, ali i cielom domu.

Dajte finalni˝touch˝ ukrasnim jastucima i ćebetom 

I za kraj ne zaboravite na udobne ukrasne jastuke i mekano ćebe za prohladne noćne sate kad se dnevne temperature spuste. Iskombinujte boje i dezene koje volite i uživajte u svoj oazi :)

JYSK letnji savet

Uklonite nepotrebne stvari s vašeg balkona. Vaš balkon nije mesto za odlaganje starih stvari koje nisu više u upotrebi. Nabavite svoje vrtne stolice ili set, posadite biljke u svom vrtu, uklopite neki interesantan fenjer ili solarnu lampu i uživajte u letnjim mesecima pred nama. 


Trendi balkon

 

Saznajte više

Osvežite svoj dom i baštu veštačkim biljkama

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog nameštaja

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.