Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

MY SPACE: Dekor u kom vlada harmonija

MY SPACE: Dekor u kom vlada harmonija

U proleće i leto 2020, JYSK nastavlja razvijati svoj asortiman uz tri nova trenda.

Tri nova trenda su MY SPACE, MIDSOMMER i INSTA EMOTIONS. MY SPACE trend temelji se na pronalasku vremena za sebe i stavljanju sebe na prvo mesto. Ovaj trend slavi ljudskost i uči nas da cenimo sve one male trenutke u životu. Zapalite svećice uživajte u načinu kako se ELVIN svijećnjak i  SIVERT vaza međusobno nadopunjuju i podudaraju.

Crni ukras, svećnjaci i vaza sa veštačkim cvećem u prljavo plavim i zelenim nijansama


Stvorite kutke ugodne oku koji će vas oraspoložiti svaki put kada prođete pored njih. Stalak PELLE je idealno mesto za izlaganje vaših omiljenih sitnica.

Polica sa ukrasom i saksijom sa veštačkom biljkom pored sivog kauča


U MY SPACE trendu se odražava i sve veći fokus na odgovornosti prema prirodi. Ovaj trend bazira se na pospremanju naših domova i kreiranju dovoljno prostora za opuštanje. Ključ za to su praktična rešenja za odlaganje. Najednostavniji način za organizovanje prostora i stvari je pospremiti te stvari na police ili u slatke korpice kao što je MALTE.

Polica za knjige sa korpama i knjigama


Kada vašim okruženjem vlada harmonija, puno ćete lakše postići unutarnji mir. AKITA kanta za odlaganje je i zgodna i praktična. Ima poklopac pa čuva vaš pribor za pletenje, igračke ili bilo šta drugo što spremite u nju. Njena ručka će dobro doći ukoliko je želite premestiti.

Kanta za odlaganje sa policom i drškom na polici za knjige


Materijali za ovaj trend su drvo (npr. UPTOWN stočići), zatim beton i staklo u kombinaciji sa novim materijalima kao što su mreža, memorijska pena i brušeni hrom. 

stočići u crnoj boji sa vazom, mirišljavom svećom i svećnjakom


U mekim i modelovanim oblicima pojavljuju se geometrijski uzorci. Dekorativno ogledalo EFFECT je jako lep primer. Sastoji se od 5 odvojenih delova koje možete složiti u oblik koji najbolje odgovara vašoj sobi. 

Zidna polica od stakla i petodelno dekorativno ogledalo geometrijskog oblika


Boje ovog trenda su inspirisane podvodnim životom. Mint boja je veoma bitna kao i morsko plava kao što je npr. boja LINNEA ćebeta. Kombinacija zelenih tonova na našem DUNHAMMER ukrasnom jastuku je takođe vrlo upečatljiva. 

Kauč sive boje sa ćebetom i jastučićima


Zanimaju li vas naši trendovi? Pročitajte više o INSTA EMOTIONS i MIDSOMMER trendovima.

 

Saznajte više

9 saveta za uštedu energije ove zime

Stilizujte svoj dom višenamenskim zavesama

Favoriti među tekstilima za dom

Kako urediti stan za iznajmljivanje