Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 10.000 rsd ili više, samo danas, 29. septembra!

JYSK PODRŽAVA UKRAJINU

Situacija u Ukrajini se menja iz sata u sat i primarni fokus JYSKa ostaje da zaštiti svoje zaposlene i njihove najbliže, kao i da pomogne izbeglicama unutar i izvan Ukrajine. 
Kako bismo zaštitili naše zaposlene, u četvrtak ujutru, 24. februara 2022, rešili smo da privremeno zatvorimo svih 86 prodavnica u Ukrajini. Od tad, deo prodavnica je ponovo otvoren, jer su naši zaposleni u Ukrajini izrazili želju da naprave pozitivnu promenu na lokalnom nivou. 

Ovde je pregled nekih od stvari koje JYSK trenutno radi:

  • Kako bismo pomogli ljudima u Ukrajini, mi - iz JYSKove centrale u Danskoj - sarađujemo sa Danskim Ministarstvom spoljnih poslova i Ukrajinskom ambasadom u Kopenhagenu na doniranju relevantnih proizvoda raseljenim licima. Distribucija proizvoda se obavlja preko Agencije UN za izbeglice, UNHCR.
  • U susednim zemljama - Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji i Mađarskoj - naši rukovodeći timovi rade na osiguravanju donacija potrebnih proizvoda velikim humanitarnim organizacijama koje imaju znanja i iskustva da najefikasnije pomognu najvećem broju ljudi.
  • Posvećeni JYSK timovi u susednim zemljama takođe pomažu kolegama, koji odlaze iz Ukrajine, da pronađu smeštaj i posao.
  • JYSK takođe osniva fond, u koji svi JYSK zaposleni mogu izvršiti donacije, i koji će biti pod rukovodstvom rukovodećeg tima u Ukrajini. JYSK je donirao milion danskih kruna kao početni iznos.

Kako vi možete pomoći kao kupci?

Zahvalni smo na velikom broju kupaca koji nam se obraćaju i pitaju da li mogu da doniraju preko JYSKa. Pored naših gore navedenih akcija, pozivamo sve da doniraju novac velikim humanitarnim organizacijama. Ovo je trenutno najbolji način da se pomogne Ukrajini. Velike humanitarne organizacije imaju znanje i stručnost da pomognu što većem broju ljudi. 


MOLIMO SE ZA MIR