Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Nama je važno da se osećate sigurno kad kupujete na JYSK.rs. JYSK je odgovoran za sve JYSKove web-sajtove i sve podatke, između ostalog i za JYSK.rs. Usklađeni smo sa svim odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Na primer, bilo koji važan lični podatak biće obrisan čim prestanu da važe određeni zakonski rokovi.

Vaše plaćanje je završeno preko sigurne i šifrirovane veze, koja obezbeđuje da informacijama o plaćanju ne može da pristupi druga osoba. (Više o tome saznajte u delu o plaćanju).

Mi beležimo IP-adresu sa koje kupujete. Ovaj podatak može da se koristi u slučaju istrage jer svaki pokušaj prevare prijavljujemo policiji. Mi ćemo pružiti podatke računa i druge lične podatke ako je to nužno zbog važećih zakona te radi sprečavanja krađe i prevare, npr. u vezi s kreditnim karticama.

Koje vrste podataka JYSK prikuplja?

A) Podatke u vezi sa Vašom kupovinom:

Kada kupujete na JYSK.rs, od Vas tražimo Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i još jednu adresu za dostavu. Mi čuvamo ove podatke na sigurnom, na JYSKovoj VLAN mreži na Atosu, koja je zaštićena zaštitnom barijerom (firewallom). Podaci su dostupni isključivo zaposlenima od poverenja JYSKa i Atosa. NE beležimo niti čuvamo Vaše lične podatke, njih možemo da koristimo samo u vezi sa Vašim narudžbinama te da bismo Vam pružili podršku vezano za Vaše upite. Nakon prijave uvek imate mogućnost da pristupite i uložite prigovor na bilo koje podatke koji mogu biti zabeleženi, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vašu e-mail adresu koristimo za završavanje Vaših narudžbina. Ako želite da primate naše Novosti, zahtevaćemo poseban pristanak za to od Vas.

Mi nećemo koristiti Vaš broj telefona za prodajne pozive. Javićemo Vam se telefonom ako bude problema sa Vašom narudžbinom i/ili da upotpunimo podatke o Vašoj dostavi.

JYSK ne prosleđuje, ne deli, ne prodaje niti na bilo koji drugi način omogućuje pristup Vašim ličnim podacima trećim lcima, uključujući i pravna lica.

B) Podaci u vezi sa prijavom na naše Novosti:

Mi u JYSKu se trudimo da pratimo važeće zakone i pravilnike koji se tiču marketinga. Iz tog razloga šaljemo Novosti samo korisnicima koji su se na njih prijavili, odnosno prethodno dali pristanak. Ako dobijete Novosti, a niste se na njih prijavili, to može da znači jedino da Vas je neko prijavio na Novosti ili Vam ih je neko prosledio.

Ako želite da primate naše Novosti, od Vas ćemo prilikom prijave da zatražimo Vaše ime i prezime, poštanski broj, pol i godinu rođenja. Pomoću ovih podataka poboljšavamo naše buduće marketinške aktivnosti tako da Vam više odgovaraju.

Mi čuvamo Vaše podatke u našoj bazi podataka na zaštićenom serveru. Tim podacima pristup imaju samo JYSKovi administratori, u saradnji sa spoljnim partnerima.

Mi Vam garantujemo da nećemo prosleđivati/deliti niti prodavati Vašu e-mail adresu drugim kompanijama.

Sa Novosti možete da se odjavite klikom na link na kraju e-mail poruke koju ste dobili od nas.

C) Automatski podaci:

Mi ulažemo napore u održavanje web-sajtova prema potrebama naših korisnika, tako da one sadrže informacije koje su Vama potrebne. Iz tog razloga koristimo tehnologiju koja prikuplja, obrađuje i sortira podatke o tome kako se koriste naši web-sajtovi. Te informacije prikupljamo pomoću kolačića (eng. cookies). Kolačić je manja tekstualna datoteka sačuvana na Vašem računaru. U praksi to znači da naši web-sajtovi "pamte" ako ste ih već posetili, a mi iz toga beležimo statistiku koja nam govori kako Vi i ostali korisnici upotrebljavate naš web-sajt.

Mi koristimo kolačiće sa Google Analyticsa. To nam pomaže da odredimo koje delove Vi pregledavate kada klikćete na JYSK.rs

Kolačiće možete da izbrišete iz Vašeg pregledača u bilo kom trenutku. Ali molimo Vas da povedete računa da ako prilagodite postavke svog pregledača da ne prihvata/upotrebljava kolačiće, pojedine delove sajta JYSK.rs nećete moći da koristite. Stoga Vam preporučujemo da omogućite upotrebu kolačića. Neki podaci koje JYSK prikuplja mogu biti javni, ali u anonimnom obliku, kao na primer podaci o broju posetilaca web-sajta. Informacije o našim kupcima su važan deo našeg poslovanja i mi ih nećemo prodavati niti razmenjivati sa ostalima. Ako u bilo kom trenutku ti podaci treba da se podele sa trećim licima, Vi ćete prvi moći to da odbijete.

Prikupljamo određene informacije o Vašem kompjuteru i programima te načinu na koji upotrebljavate JYSK.rs. Uz pomoć tih informacija poboljšavamo našu stranicu JYSK.rs i rešavamo moguće greške koje se pojavljuju. Takođe prikupljamo informacije o stranicama koje posećujete i ostale informacije koje pronalazite na stranici JYSK.rs tako da možemo analizirati ponašanje korisnika naše stranice. Vaši podaci neće se prosleđivati trećim osobama, a svi Vaši podaci biće automatski obrisani nakon 30 dana.

D) Praktične informacije o Newsletteru

Kada se prijavite na JYSK Newsletter, dobijaćete 1-4 Newslettera nedeljno od JYSKa putem e-pošte. Možete se odjaviti jednostavno, u bilo koje vreme putem linka u Newsletteru.

Newsletter sadrži aktuelne ponude, novosti, letke, kataloge, kao i informacije o trenutnim akcijama unutar JYSKovog celokupnog asortimana. Pored navedenog, vi dajete dopuštenje da na vašu e-adresu primate servisne poruke, kao i informacije o artiklima u korpi u webshopu JYSK.rs, prateće e-poruke nakon izvršene online kupovine na JYSK.rs te e-poruke od artiklima iz JYSKa za koje se interesujete.

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard