Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.Poštovani kupci,

Od ponedeljka, 12. aprila, sve naše prodavnice su otvorene!

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i kupaca su naš glavni prioritet.

JYSK pomno prati stanje u zemlji, ali i šire. Pratimo preporuke vlasti i poslujemo u skladu sa njima. Na ovoj stranici možete pratiti sve informacije vezane za rad naših prodavnica i webshopa.

KUPOVINA NA JYSK.RS

Naš webshop normalno funkcioniše i moguće je napraviti porudžbinu na JYSK.rs. Zbog trenutne situacije i velikog broja online porudžbina, sve kupce molimo za strpljenje i razumevanje usled mogućeg dužeg vremena dostave, kao i dužeg vremena odgovora od strane naše korisničke službe.

SIGURNOSNE MERE U PRODAVNICAMA

Molimo Vas da se prilikom ulaska u prodajne objekte JYSK d.o.o. obavezno pridržavate propisanih odredbi nadležnih institucija i kriznih štabova: Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2m, izbegavanje rukovanja I poštovanje ostalih higijensko epidemioloških mera.

Kako biste se osećali sigurno prilikom kupovine u našim prodavnicama preduzete su sve mere u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Ukoliko je to moguće, zbog nastale situacije sa koronavirusom, molimo vas da svoja plaćanja vršite putem kartica.


Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu. 

Hvala na razumevanju!

Kupujte online - Pogledajte naše ponude