Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

BLACK FRIDAY UŠTEDITE DO 70%
Trenutno je produžen rok dostave
Čuvajmo jedni druge - ne zaboravite da možete da kupujete online na JYSK.rs

Proverite radno vremePoštovani kupci,

Srećni smo što možemo da vas obavestimo da su od petka, 8. maja, sve naše prodavnice ponovo otvorene!
Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i kupaca su naš glavni prioritet, te vas molimo da poštujete sve propisane mere sigurnosti.

JYSK pomno prati stanje u zemlji, ali i šire. Pratimo preporuke vlasti i poslujemo u skladu sa njima. Na ovoj stranici možete pratiti sve informacije vezane za rad naših prodavnica i webshopa.

SIGURNOSNE MERE U PRODAVNICAMA

Molimo Vas da se prilikom ulaska u prodajne objekte JYSK d.o.o. obavezno pridržavate propisanih odredbi nadležnih institucija i kriznih štabova: Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2m, izbegavanje rukovanja I poštovanje ostalih higijensko epidemioloških mera.

Kako biste se osećali sigurno prilikom kupovine u našim prodavnicama preduzete su sve mere u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Ukoliko je to moguće, zbog nastale situacije sa koronavirusom, molimo vas da svoja plaćanja vršite putem kartica.
Ovde možete pogledati radno vreme naših ostalih prodavnica. 

Vaše porudžbine koje su plaćene u prodavnicama koje su bile zatvorene će biti izvršene i procesuirane u najkraćem mogućem roku nakon otvaranja istih. Čim proizvodi budu spremni za preuzimanje, zaposleni u prodavnicama će vas obavestiti putem email-a ili SMS-a.
 

Naš webshop takođe normalno funkcioniše i moguće je napraviti porudžbinu na JYSK.rs. Zbog trenutne situacije i velikog broja online porudžbina, sve kupce molimo za strpljenje i razumevanje usled dužeg vremena dostave, kao i dužeg vremena odgovora od strane naše korisničke službe.

Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu. 

Hvala na razumevanju i dobrodošli nazad!

Kupujte online - Pogledajte naše ponude