Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Dani Online kupovine - Uštedite do 50%Poštovani kupci,

U skladu sa trenutnim merama u Republici Srbiji, radno vreme svih naših prodavnica je od ponedeljka do petka do 20h. Prodavnice su ponovo otvorene i vikendom, te je većina naših prodavnica otvorena do 20h i subotom i nedeljom.

Isprobajte našu Click & Collect opciju - rezervišite proizvode online, a preuzmite ih u jednoj od naših prodavnica. Više o ovoj opciji pročitajte OVDE

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i kupaca su naš glavni prioritet, te vas molimo da poštujete sve propisane mere sigurnosti.

JYSK pomno prati stanje u zemlji, ali i šire. Pratimo preporuke vlasti i poslujemo u skladu sa njima. Na ovoj stranici možete pratiti sve informacije vezane za rad naših prodavnica i webshopa.

SIGURNOSNE MERE U PRODAVNICAMA

Molimo Vas da se prilikom ulaska u prodajne objekte JYSK d.o.o. obavezno pridržavate propisanih odredbi nadležnih institucija i kriznih štabova: Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2m, izbegavanje rukovanja I poštovanje ostalih higijensko epidemioloških mera.

Kako biste se osećali sigurno prilikom kupovine u našim prodavnicama preduzete su sve mere u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Ukoliko je to moguće, zbog nastale situacije sa koronavirusom, molimo vas da svoja plaćanja vršite putem kartica.
Ovde možete pogledati radno vreme naših ostalih prodavnica. 
 

Naš webshop normalno funkcioniše i moguće je napraviti porudžbinu na JYSK.rs. Zbog trenutne situacije i velikog broja online porudžbina, sve kupce molimo za strpljenje i razumevanje usled dužeg vremena dostave, kao i dužeg vremena odgovora od strane naše korisničke službe.

Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu. 

Hvala na razumevanju!

Kupujte online - Pogledajte naše ponude