Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Uslovi prodaje i isporuke

Navedeni uslovi prodaje i isporuke primenjuju se na svaku kupovinu na JYSK.rs za dostavu po celoj Srbiji. Svi ugovori o prodaji sklopljeni na JYSK.rs biće na srpskom jeziku. Kupci moraju da imaju 18 ili više godina da bi kupovali na JYSK.rs.

JYSK d.o.o., Nehruova 68b, Beograd, Matični broj: 20658266, PIB: 106679160

Uslovi prodaje i isporuke su poslednji put ažurirani 12.02.2016. i sastoje se od sledećih delova:

1. Kako da kupujete na JYSK.rs

2. Cene artikala

3. Datum kupovine, datum plaćanja, datum isporuke

4. Plaćanje

5. Potvrda narudžbine

6. Račun

7. Isporuka

8. Usluga povraćaja i zamene

9. Reklamacije

10. Pogrešna isporuka

11. Oštećena roba

12. Zaštita ličnih podataka

13. Garancija cene

Opšte informacije
Molimo Vas da obratite pažnju da su artikli i cene na JYSK.rs isti kao i u fizičkim prodavnicama JYSKa. Međutim, postoji manji broj artikala koji može da se kupi samo u našim prodavnicama, odnosno oni koji su dostupni samo na JYSK.rs – to će biti jasno naznačeno na artiklima. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za kupovinu na JYSK.rs, molimo Vas da nam pošaljete e-mail putem ovog kontakt obrasca ili da kontaktirate korisničku službu na broj +381 11 6555 945 od ponedeljka do petka 9.00-17.00.

Svi artikli koje promovišemo zavise od dostupnosti ili stanja na zalihama. Nastojimo da obezbedimo zalihe svih artikala te ćete biti obavešteni o tome ako nekog artikla nema na zalihama. Ako iz bilo kog razloga koji je van naše nadležnosti ne možemo da obezbedimo dostupnost artikla, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo povesti računa o tome da Vam artikal ne bude naplaćen.
Dali smo sve od sebe da artikle opišemo i prikažemo što je preciznije moguće, ali JYSK ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez greške, a stvaran izgled artikala može da se razlikuje od opisanog. Ako imate bilo kakvih pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate korisničku službu putemovog kontakt obrascaili telefonom na +381 11 6555 945 od ponedeljka do petka 9.00-17.00.

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard