Garancija cene

Brza dostava

Jednostavan povraćaj

Besplatna dostava do 30. novembra na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000. RSD ili više

Baštenski nameštaj, roštilji, baštenski jastuci, suncobrani i još mnogo toga

U JYSK-u uvek imamo odličnu ponudu proizvoda za baštu. Nudimo širok asortiman klasičnog baštenskog nameštaja od FSC™-tvrdog drveta, aluminijuma i plastike - ponešto za svačiju baštu, dvorište ili terasu. Za koju god garnituru da se odlučite, možete uz nju da odaberete i baštenske jastuke kako biste upotpunili njen izgled.

Baštenski nameštaj za svačiji ukus

U JYSK-u imamo funkcionalan baštenski nameštaj koji spaja udobnost sa modernim linijama, a sve kako bismo zadovoljili Vaš ukus. Imamo široki izbor nameštaja – od luksuznog baštenskog nameštaja od tvrdog drveta do garnitura po pristupačnim cenama koje ne zahtevaju održavanje. Ukoliko želite da saznate čime da tretirate Vaš nameštaj i kako da ga odložite tokom zimskog perioda, molimo kliknite na ovaj link:

Održavanje baštenskog nameštaja

FSC™ - vaša garancija za održivi baštenski nameštaj

Ponosni smo na činjenicu da je najveći deo drvenog baštenskog nameštaja koji se prodaje u JYSK-u izrađen od FSC-sertifikovanog drveta. FSC sertifikat znači da se šume neprekidno i nezavisno proveravaju i ocenjuju, u skladu sa FSC-ovim pravilima i kriterijumima za ekološki, socijalno i ekonomski odgovorno upravljanje šumama.

Više o FSC-sertifikovanom baštenskom nameštaju pročitajte ovde