Baštenska oprema i proizvodi za održavanje

Uživanje u lepim trenucima na otvorenom na udobnom baštenskom nameštaju je nešto što svi želimo. Međutim, kako bismo osigurali da naš baštenski nameštaj i suncobrani traju godinama, neophodna je adekvatna nega i zaštita. U JYSKu nudimo širok izbor navlaka za baštenski nameštaj i proizvoda za održavanje, kako biste zaštitili svoje baštenske garniture od vremenskih uslova i produžili njihovu trajnost.

Zašto je važna nega i zaštita?

Pravilna briga o baštenskom nameštaju i suncobranima je od suštinske važnosti. Nega i zaštita produžiće njihov vek trajanja, očuvaće lepotu prostora i uštediće novac na duže staze. Korišćenje navlaka za baštenski nameštaj tokom zime i kada ga ne koristite sprečava izbledelost i preuranjeno propadanje. Na taj način, vaš nameštaj će ostati svež i očuvan, spreman da vas dočeka svakog proleća.

Ulje za drveni baštenski nameštaj

Redovno nanošenje ulja na drvene površine baštenskog nameštaja je odlična ideja. U JYSKu možete pronaći ulje za drveni baštenski nameštaj u dve varijante: za tvrdo drvo i tikovinu (transparentno). Nanošenje ulja na drvene delove nameštaja štiti ih od vlage, sunčevih zraka i drugih spoljašnjih uticaja, čime se povećava trajnost nameštaja i čuva njegov prirodni sjaj. Održavanje vašeg baštenskog nameštaja postaje lako uz minimalan napor.

Navlake za suncobrane 

Važno je ne zaboraviti na vaš suncobran! Pravilna briga o njemu produžiće njegov vek trajanja i očuvati njegovu boju. U JYSKu nudimo navlake za suncobrane visine 180cm i prečnika 15cm ili 35cm, idealne za zaštitu od prašine, vlage i sunčevih zraka kada suncobran nije u upotrebi. Ovime ćete produžiti vek trajanja suncobrana i uvek ga imati spremnog za upotrebu.

Uz naše navlake za baštenski nameštaj i proizvode za održavanje, vaš baštenski nameštaj i suncobrani će zadržati svoju lepotu i funkcionalnost tokom godina. Posetite našu online prodavnicu i pronađite pravi proizvod za negu i zaštitu vašeg baštenskog nameštaja.