Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Nameštaj za trpezariju - stolovi, stolice i setovi

Trpezarijski nameštaj - U JYSKu pronađite širok izbor nameštaja za trpezariju - birajte između različitih boja i materijala - koža, drvo, staklo, metal, somot... Ako želite da osvežite svoju trpezariju i obnovite je novim trpezarijskim stolicama, stolom ili celim setom, postići ćete fantastičan rezultat odabirom trpezarijskog nameštaja iz JYSKa.
Pored stolova i stolica, u našem asortimanu možete pronaći i moderne komode i vitrine za trpezariju, različite modele sklopivih stolica, police, konzolne stolove, kao i trpezarijske klupe. Kvalitetan nameštaj po povoljnim cenama koji ćete lako uklopiti uz ostatak svog doma. 

Veliki izbor trpezarijskih stolova i trpezarijskih stolica 

Trpezarija je često centralno mesto okupljanja u domu. Izaberite idealan sto za trpezariju u vašem domu – za malu ili veliku porodicu. Bilo da tražite klasičan drveni sto ili kombinaciju stakla i metala, veliki izbor trpezarijskih setova olakšaće vam potražnju, a pritom nećete izgubiti na skladu i udobnosti.
 

Kombinujte nameštaj za dnevnu sobu i trpezariju  

Većina našeg nameštaja podeljena je u serije, tako da možete lako uskladiti i kombinovati komade u svom domu. Odabirom celog seta za trpezariju nećete imati puno izazova oko usklađivanja, no možda bi baš neka zanimljiva kombinacija postigla "ono nešto" u vašoj trpezariji. Zato, ne morate se bojati kombinovanja nameštaja različitog stila. Budite slobodni da sami kreirate svoj životni prostor.
 

JYSK vam pomaže u odabiru

Odabir savršenog trpezarijskog stola i stolica može biti težak izbor. Zato smo za vas pripremili savete koji će vam pomoći pri kupovini.