Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Dekoracije za uređenje doma i drugi dekorativni proizvodi

Dekoracije i ukrasni artikli za vaš dom čekaju vas u JYSKu. Kada je reč o uređenju doma, nezaobilazan deo čine kreativni detalji koji unose posebnu atmosferu u prostor. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda i dodataka za domaćinstvo i ukrasa za kuću čime vam pružamo izuzetnu priliku da opremite svoj dom na jedinstven način. Ukrasni jastuci interesantnih dezena, dekoracije za kuću, rasveta, stolnjaci, ramovi za slike, tepisi, ogledala, svećnjaci, ćebad, veštačko cveće, vaze, saksije i fenjeri, kao i kutije za odlaganje različitih boja, dimenzija i materijala samo su neki od artikla koje možete kupiti u JYSK prodavnicama ili preko našeg webshopa. Dekoracijama i detaljima jedinstvenog skandinavskog dizajna osvežite svoj dom uz sjajne cene!

 

Trendovi u uređenju doma

Trendovi u uređenju enterijera se menjaju iz godine u godinu i donose nam mnoštvo različitih ideja i inspiracije za uređenje doma. Izaberite boje koje će dominirati u vašem prostoru i odaberite odgovarajuće dekorativne jastuke, vaze i druge dekorativne elemente koji će vaš prostor učiniti još lepšim i prijatnijim. Ukoliko ste ljubitelji skandinavske jednostavnosti uz pomoć nekoliko elementa postići ćete željeni minimalizam, upotpunjen sa nekoliko efektnih komada.

Odaberite stil uređenja koji vama najviše leži

Bez obzira da li trebate da dekorišete svoj dom ili vikendicu, postoji niz različitih stilova na koje se možete osloniti. Dobro je pronaći inspiraciju od drugih, ali obavezno dodajte i svoj lični pečat i prilagodite uređenje svom domu u odnosu na veličinu, boje, svetlost...  

Muški vs ženski i romantični dekor
Ova vrsta dekoracije za dom može uplašiti većinu muškaraca ako je u pitanju previše cvetnog printa. Ali to se lako može uraditi diskretno i sa ukusom, tako da odaje miran utisak. Ukoliko se useljavate sa svojim partnerom, sigurno možete pronaći načine da ukomponujete vama drage dekoracije i pronađete zajednički stil. Pronađite savete kako urediti zajednički dom.

Minimalistički
Minimalistički i stilski dizajn vrlo je čest u Skandinaviji i sastoji se od jednostavnosti i neutralnih boja. Pruža mir u kući nakon napornog dana. 

Retro stil
Retro stil je dosta popularan prethodnih godina. Prilikom dekorisanja doma u ovom stilu možete koristiti stari, korišćeni nameštaj ili novi nameštaj starinskog izgleda. Takođe kombinujte retro enterijere sa stvarima modernijeg ili živopisnijeg dekora.

Boemski dekor
Ako uživate u opuštenoj atmosferi, boemski stil idealan je za vas. Ovaj stil je živopisniji i živahniji i nekima se može činiti malo previše šaroliko. Boemski stil je dobro kombinovati sa minimalističkim dekorom jer daje lagan, ali ipak elegantan i živopisan izgled. 

Unesite toplinu u vaš dom

Ukrasni jastuci i ćebad od materijala kao što su vuna i veštačko krzno uneće u dom toplinu, a preporučene boje su bela i svetlo siva u kombinaciji sa crnom. Za stvaranje prijatnog osećaja dodajte nekoliko komada drvenog nameštaja. Artikli poput kuhinjskih krpa ili stoljnjaka takođe mogu poslužiti za unošenje svežine i duha prirode u vaš dom.