Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Baštenski nameštaj i sve za baštu

Baštenski nameštaj pronađite u JYSKu - bašta je jedan od omiljenih kutaka za odmaranje kada se približi toplije vreme. Zbog toga, u JYSKu uvek imamo odličnu ponudu, te nudimo širok asortiman klasičnog baštenskog nameštaja od FSC™-tvrdog drveta, aluminijuma i plastike - ponešto za svačiju baštu, dvorište ili terasu. Za koju god garnituru da se odlučite, možete uz nju da odaberete i baštenske jastuke ili fenjere kako biste upotpunili njen izgled.

Baštenski setovi i garniture, stolovi, stolice, lounge nameštaj, tramboline, ležaljke za plažu ili dvorište, kao i dodaci poput rashladnih torbi, suncobrana, rasvete, fenjera, sveća, kreveta na naduvavanje - sve vas to čeka u našoj ponudi!

Baštenski nameštaj za svačiji ukus

U JYSKu imamo funkcionalan baštenski nameštaj koji spaja udobnost sa modernim linijama, a sve kako bismo zadovoljili vaš ukus. Imamo širok izbor nameštaja – od luksuznog baštenskog nameštaja od tvrdog drveta do garnitura po pristupačnim cenama koje ne zahtevaju održavanje. Ukoliko želite da saznate čime da tretirate vaš nameštaj i kako da ga odložite tokom zimskog perioda, kliknite na link:
Održavanje baštenskog nameštaja

Sve za baštu i dvorište u JYSKu

Tokom dugih letnjih dana, dosta vremena provodimo na otvorenom. Zato je važno odabrati dobar baštenski nameštaj. A u našoj ponudi imamo i mnogo više od baštenskog nameštaja i garnitura. U danima kada je sunce prejako možete da se zaštitite suncobranom, tendom ili paviljonom. U našem baštenskom asortimanu pronaći ćete i dosta dodataka, poput baštenskih saksija, biljaka, fenjera i lampiona, tepiha koji se mogu koristiti na otvorenom, jastučnica i solarnih lampi. Takođe imamo i savršenu opremu za spavanje na otvorenom, bilo da preferirate viseću mrežu ili u šator, za koji su često potrebni vreća za spavanje i jastuk za spavanje ili dušek na naduvavanje. Neki se čak odlučuju za spavanje na trambolini tokom jako toplih noći.  Pre nego što kupite novu trambolinu, možete pročitati naše savete o odabiru idealne tramboline

Korisni baštenski dodaci

U našem asortimanu možete pronaći i stinice koje će vam ulepšati i olakšati uživanje na otvorenom. Ukoliko je na vašoj terasi često vetrovito, sigurno će vam koristiti držači za stolnjak. A ukoliko koristite baštenske jastuke, ne zaboravite na torbu za jastuke koja će ih sve držati na jednom mestu. Pored toga, u našoj ponudi pronađite i podne obloge, posudu za vatru, sklonište za insekte...