Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Mekane braon tedi kućne čizmice ispod drvene toličice
Dozer tečnog sapuna i držač četkica za zube pored nesesera u kupatilu
Peškiri na gomili i beli dodaci za kupatilo

Kvalitetni peškiri, dodaci za kupatilo i mnogo više

Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći u JYSKu. Peškiri različitih boja, veličina i od različitih materijala po najboljoj ceni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dečji, hotelski, sportski, peškiri za plažu – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći držače za sapun, četkice, kućne papuče, čarape, trakaste zavese, wc četke, sunđer. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. Takođe, u JYSK katalogu možete pogledati različite proizvode, sniženja, cene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje.

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila

Tepisi za kupatilo, zavese za tuš, peškiri i druga oprema za kupatilo – sve je ključno imati, ali nije uvek lako postići sklad kada je u pitanju uređenje kupatila. Pronađite inspiraciju na našim stranicama, a iz široke ponude proizvoda izaberite one koji će vam pomoći da vaše kupatilo postane mesto u kom ćete rado započinjati i završavati svaki vaš dan.