Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

 Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Roler od žada, pamučne blazinice, sapun i dodaci za kupatilo na sivoj podlozi
Dodaci za kupatilo bež boje
Sivi peškiri i sivi dodaci za kupatilo

Kvalitetni peškiri, dodaci za kupatilo i mnogo više

Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći u JYSKu. Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj ceni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dečji, hotelski, sportski, peškiri za plažu – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći držače za sapun, četkice, kućne papuče, čarape, trakaste zavese, wc četke, sunđer. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. Takođe, u JYSK katalogu možete pogledati različite proizvode, sniženja, cene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje.

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila

Tepisi za kupatilo, zavese za tuš, peškiri i druga oprema za kupatilo – sve je ključno imati, no nije uvek lako postići sklad kada je u pitanju uređenje kupatila. Pronađite inspiraciju na našim stranicama, a iz široke ponude proizvoda izaberite one koji će vam pomoći da vaše kupatilo postane mesto u kom ćete rado započinjati i završavati svaki vaš dan.

OEKO - TEX

Većina naših peškira ima sertifikat Standard 100 by OEKO-TEX, svetski vodećom „zdravom“ eko-etiketom za materijale. Označeni proizvodi su ispitani na hemikalije i boje koje mogu da budu štetne po vaše zdravlje, a ispitale su ih institucije kao što su: Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies i TESTEX.