Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Peškiri različitih boja i moderan dozator
Mekani peškiri u zemljanim tonovima
Širok asortiman opreme za kupatilo

Peškiri, bade mantili, tuš-zavese i mnogo više

U JYSKu ćete pronaći sve što vam je potrebno za kupatilo. Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj ceni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dečiji, hotelski, sportski, plažni – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći i  kućne papuče, čarape, trakaste zavese, wc četke, sunđer. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Većina naših peškira je sertifikovana OEKO-TEX Standard 100, svetski vodećom „zdravom“ eko-etiketom za materijale. Označeni proizvodi su ispitani na hemikalije i boje koje mogu da budu štetne po vaše zdravlje, a ispitale su ih institucije kao što su: Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies i TESTEX.

Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. Takođe u JYSK katalog možete pogledati različite proizvode, sniženja, cene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje.

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard