Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Dani Spavanja - Uštedite do 60%
set za kupatilo svetlo roze boje na drvenoj korpi
kupatilski set od stakla tamne boje na kupatilskim prostirkama
Set dozera, držača za četkice i sapun mint plave boje i svetlo plava polica u kupatilu

Kvalitetni peškiri, dodaci za kupatilo i mnogo više

U JYSKu ćete pronaći sve što vam je potrebno za kupatilo. Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj ceni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dečiji, hotelski, sportski, plažni – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći držače za sapun, četkice, kućne papuče, čarape, trakaste zavese, wc četke, sunđer. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Većina naših peškira je sertifikovana OEKO-TEX Standard 100, svetski vodećom „zdravom“ eko-etiketom za materijale. Označeni proizvodi su ispitani na hemikalije i boje koje mogu da budu štetne po vaše zdravlje, a ispitale su ih institucije kao što su: Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies i TESTEX.

Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. Takođe u JYSK katalog možete pogledati različite proizvode, sniženja, cene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje.