Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Nameštaj za odlaganje – cipelari, komode, ormari...

Sve vrste nameštaja za odlaganje stvari, organizaciju odeće i hodnika pronađite u JYSKu. Bilo da se radi o novom ormaru ili korpi za veš – JYSK ima sve što vam je potrebno.

U našem asortimanu imamo ormare, komode, fiokare, police, pregradne police, stolice, korpe, stalke za odeću, paravane, vešalice... Pored toga, u JYSKu možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje hodnika i predsoblja - cipelare, čiviluke, klupe. Uz navedene proizvode organizujte svoj dom još bolje i urednije i dobijte još više prostora. Pogledajte našu ponudu i kupujte po odličnim cenama!

Pametno odlaganje

Ukoliko nemate puno mesta u stanu ili kući za odlaganje stvari, caka je u tome da iskoristite svaki centimetar vašeg doma. A naš nameštaj za odlaganje će vam sigurno u tome pomoći. Koristite prostor ispod kreveta - kutije za spremanje su idealno rešenje.
U JYSKu možete pronaći kutije različitih dimenzija i materijala. Ako vam je potrebno da odložite vansezonsku odeću, neizbežne su vakuum-kese. Za odlaganje jorgana i jastuka, upotrebite praktičnu torbu i čuvajte ih ispod kreveta. Takođe, pametno iskoristite prostor koji imate u hodniku i iskoristite naš nameštaj za predsoblje za skladištenje stvari koje vam u tom trenutku nisu potrebne.  

Napravite više prostora na podu

Ako nemate puno prostora na podu ili jednostavno želite da ga oslobodite, birajte komade nameštaja koji mogu visiti na zidu, poput zidnih polica ili zidnih cipelara. Ovo će vam takođe olakšati usisavanje. Klasična vrata ormara zamenite kliznim - ovo je posebno značajno za male prostorije. 

Koji nameštaj izabrati?

Ako ne znate koji nameštaj za odlaganje da odaberete, prvo razmislite o tome za šta će se koristiti i koliko prostora imate. Pored toga, bitan je i vaš ukus i uklapa li se željeni komad u postojeći dekor. U manjim stanovima prednost će imati multifunkcionalni nameštaj, kao što je pregradna polica koji može funkcionisati i kao pregrada i kao polica sa prostorom za dekorativne predmete i odlaganje.
U našem blogu pronađite još inspiracije za  pametne mogućnosti odlaganja i pospremanja u malim i velikim domovima.