Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

 Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Moderan stalak za odeću od bambusa
ormar boje divljeg hrasta sa ogledalom pored fotelje sa jstučićem
korpa od pruće sa ukrasnim jastukom i visoka vaza na podu

Nameštaj za odlaganje – cipelari, komode, ormari...

U JYSK-u ćete pronaći sve vrste nameštaja za odlaganje stvari, za svačiji ukus. Bilo da se radi o novom ormaru ili korpi za veš – JYSK ima sve što vam je potrebno.

U našem asortimanu imamo ormare, komode, fiokare, police, pregradne police, stolice, korpe, stalke za odeću, paravane, vešalice... Pored toga, u JYSKu možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje hodnika i predsoblja - cipelare, čiviluke, klupe. Pogledajte našu ponudu i kupujte po odličnim cenama!

PAMETNO ODLAGANJE

Ukoliko nemate puno mesta u stanu ili kući za odlaganje stvari, caka je u tome da iskoristite svaki centimetar vašeg doma. A naš nameštaj za odlaganje će vam sigiurno u tome pomoći. Koristite prostor ispod kreveta - kutije za spremanje su idealno rešenje.
U JYSKu možete pronaći kutije različitih dimenzija i materijala. Ako vam je potrebno da odložite vansezonsku odeću, neizbežne su vakuum-kese. Za odlaganje jorgana i jastuka, upotrebite praktičnu torbu i čuvajte ih ispod kreveta. Takođe, pametno iskoristite prostor koji imate u hodniku i iskoristite naš nameštaj za predsoblje za skladištenje stvari koje vam u tom trenutku nisu potrebne.  

KOJI NAMEŠTAJ ODABRATI?

Ako ne znate koji nameštaj za odlaganje da odaberete, prvo razmislite o tome za šta će se koristiti i koliko prostora imate. Pored toga, bitan je i vaš ukus i uklapa li se željeni komad u postojeći dekor. U manjim stanovima prednost će imati multifunkcionalni nameštaj, kao što je pregradna polica koji može funkcionisati i kao pregrada i kao polica sa prostorom za dekorativne predmete i odlaganje.
U našem blogu pronađite još inspiracije za  pametne mogućnosti odlaganja i pospremanja u malim i velikim domovima.