Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Veliki izbor nameštaja za kancelariju i radnu sobu

Kancelarijski nameštaj, kao i oprema koja kancelariju čini prijatnijom za rad, a ujedno i modernom, je pored produktivnosti, veoma važan deo radnog dana. U JYSKu možete pronaći kancelarijski nameštaj, kancelarijske i radne stolice, gaming stolice, fiokare, gejmerske i radne stolove, kao i druge dodatke poput stalka za laptop i polica koji će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Pažljivo birani materijali i modeli pružiće svakoj kancelariji posebnu notu, i sve to po veoma pristupačnim cenama. Moderne i udobne kancelarijske i gaming stolice različitih boja i materijala i kancelarijski stolovi različitih dimenzija – ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za prelep home office ili radni prostor.

Kancelarijske stolice i bolovi u leđima

Izbor dobre kancelarijske stolice veoma je važan jer pravilan položaj sedenja sprečava napetost u vratu i leđima. U JYSKu ćete pronaći širok izbor kancelarijskih i radnih stolica različitog dizajna i opsega cena. Od uglađenih kancelarijskih stolica koje doprinose lepom stilu kancelarije do naprednih, ergonomskih modela na kojima se podešavaju visina, položaj sedišta, naslona za ruke i leđa kako bi se obezbedio savršen oslonac. 

Radni stolovi

Sa pravim kancelarijskim nameštajem, kao što je radni sto, možete obezbediti najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji. Radni sto predstavlja značajan deo kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći široki izbor različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da birate između relativno jednostavnih modela kompjuterskih stolova do potpunih rešenja sa radnim stolom, komodom sa fiokama, policama i gornjim delovima. Ukoliko želite radni sto koji lako možete prilagoditi svojim potrebama, istražite ponudu naših podesivih radnih stolova.

Razna kancelarijska oprema

Potreban vam je stalak za laptop, podloga za stolicu ili fiokar?
Sve ovo možete pronaći u JYSKu.