Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Spavaća soba - nameštaj i dodaci

Spavaća soba jedna je od prostorija u kojoj nam je na prvom mestu važna udobnost, koja sa izborom pravog nameštaja i detalja postaje prava oaza mira. Kada razmišljate o kupovini proizvoda za spavaću sobu, jedna od prvih stavki koja se nalazi na listi jeste kvalitetan krevet i udoban dušek i posteljina, koji uz kombinaciju različitih dezena i boja mogu doprineti celokupnom izgledu prostorije.
Uz kupovinu kreveta kvalitetni dušeci su takođe važni, a za dodatnu dekoraciju i osveženje savršen izbor čine jorgani i prekrivač prijatnih materijala uz koje je dobar san zagarantovan. Za sve dodatne informacije i cene na raspolaganju su vam naši stručni prodavci, a ukoliko ste ljubitelj online kupovine proizvode možete poručiti i preko JYSK webshopa.

Sve za spavaću sobu

Širok asortiman nameštaja za spavaću sobu čeka vas u JYSKu.
U našem asortimanu za spavaću sobu možete pronaći i boxspring krevete, dušeke na naduvavanje, komode, krevete na sprat, posteljine, navlake, presvlake, prekrivače za krevete, čaršav, jastučnice i ćebad koji će na poseban način ulepšati vaš dom. Takođe možete pronaći i asortiman za bebe i decu od kvalitetnih materijala.

Zaslužen odmor u prijatnom okruženju

Nakon dugog i napornog dana, u spavaćoj sobi ćete se opustiti i napuniti baterije za novi dan. Preduslov za sveže buđenje je, naravno, dobar krevet, udoban jorgan i pravi jastuk. Pored toga, važna je i sama atmosfera i dekor spavaće sobe. Jedna od stvari koja upotpunjuje dekor je uzglavlje. Funkcionalno, to ne menja ništa u pogledu udobnosti vašeg kreveta, ali doprinosi stilskom i modernom izgledu. Čak i ako ste stavili lepu posteljinu, krevet najbolje izgleda kada je namešten. Izaberite prekrivač za krevet koji se uklapa u ostatak enterijera i uskladite ga sa ukrasnim jastucima u različitim veličinama i motivima. Ako je vaša spavaća soba mala, možete okačiti ogledalo, zbog čega će soba izgledati veće. 
Na našem blogu pronađite korisne savete o spavanju, održavanju proizvoda za spavanje i puno više.