Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Nameštaj za vašu dnevnu sobu

Nameštaj za vašu dnevnu sobu - pronađite idealan komad nameštaja, bez obzira na to je li predmet vaše potražnje savršen trosed na razvlačenje i stočić za kafu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizuelno otvoriti prostor, konzolni stočić koji decentno privlači pažnju, prostrana ugaona garnitura, odgovarajuća polica za knjige, sobna pregrada ili nešto sasvim drugo - sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osveženja u dnevnu sobu u kojoj provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će sofa, tabure sa delom za odlaganje i novi stalak za televizor napraviti željeni efekat. Ne zaboravite na iznenadne goste – uz kauč na razvlačenje svaka dnevna soba brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

Šta god da vam je potrebno od nameštaja - pronađite ovde!

Širok izbor nameštaja u skandinavskom stilu za vašu dnevnu sobu

Svi znamo koliko je važno dom učiniti prijatnim i lepo uređenim prostorom u kom volimo boraviti. Reč je o prostoru u kom možemo izraziti svoj jedinstveni stil. Nezavisno o stilu uređenja koji negujete u svom domu, JYSK vam nudi širok izbor nameštaja za vašu dnevnu sobu. Klasičan ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije nameštaja dostupne u našim prodavnicama i online. Pogledajte celu ponudu naših sofa u više veličina, tako da ćete sigurno pronaći jednu koja idealno pristaje u vašoj dnevnoj sobi. Upotpunite enterijer i utisak koji ostavlja vaša dnevna soba elegantnom foteljom te stočićem za kafu, a pobrinite se i za odmor - pronađite tabure koji idealno podržava vaše noge nakon napornog dana. Mogućnosti su bezbrojne.

Veliki izbor nameštaja za dnevnu sobu

Kauč
Kauč je možda najvažniji komad nameštaja u dnevnoj sobi. Ako tražite novu sofu, imamo veliki izbor garnitura, kaučeva, kaučeva na razvlačenje - različitih veličina i boja.

Klub sto
Klub sto neizostavan je komad u dnevnoj sobi - savršeno mesto da spustite daljinski, da poslužite grickalice ili da izložite svoje dekoracije. U JYSKu imamo širok asortiman stolova i stočića za vaš dnevni boravak.

Fotelje i police
Za dodatnu udobnost u dnevnoj sobi, razmislite o fotelji koja će se savršeno uklopiti uz ostatak vašeg nameštaja. Pored toga, odlučite se i za jednu ili više polica i komoda na kojima možete izložiti svoje knjige i drage uspomene.