Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Dobro organizovan sto, stolica, lampa, tabla za kačenje i rešenje za odlaganje

5 jednostavnih saveta kako se rešiti nereda

Verovatno i sami mrzite da tražite podsetnike, spiskove sa obavezama koje treba završiti, punjače za telefon ili bilo šta drugo u neurednom prostoru. Tajna je da sve organizujete. Možda se čini komplikovanim na prvi pogled, ali nije. Svaka stvar koju posedujete bi trebala imati mesto kom pripada i gde je uvek možete naći (nakon što završite sa upotrebom, vratite je na njeno mesto).

Imamo pet saveta pomoću kojih ćete postati organizovaniji:

1. Svi punjači na jednom mestu

Ništa nije iritantnije - neki bi čak rekli i stresnije - od traženja punjača kada je telefon pred gašenjem. Držite sve punjače na jednom mestu, negde u blizini utičnice. Najbolje rešenje je da na istom mestu imate i dovoljno prostora za držanje telefona dok se puni.

2. Ne zaboravite na svoje to-do liste

Bilo kakve podsetnike ili liste postavite na pano kako biste mogli da ih vidite. To će vas često podsetiti na obaveze tog dana bez da morate previše razmišljati. Bonus savet: Dobijate najbolje ideje pre spavanja, taman kad se probudite ili čak dok se tuširate? U blizini kreveta držite blok za beleške i zapišite ideje pre nego što ih zaboravite.

3. Iskoristite svaki centimetar prostora

Ako živite u malom stanu, iskoristite svaki mogući deo prostora kako ne bi nastao nered. Zanimljiva ideja je da koristite vešalicu kako bi držala veštačke biljke ili časopise. 

4. Pametno odlaganje ukrasnog papira

Dugačke i tanke rolne ukrasnog papira je teško držati na praktičnom mestu. Jedno rešenje je da uzmete visoku korpu i držite rolne u njima uz pomoć jastuka. Takođe ih možete i okačiti na zid koristeći dve uzice, jednu za svaki kraj papira. 

5. Transparentna rešenja za odlaganje uštedeće vam vreme 

Držite stvari koje najčešće koristite na istom mestu. Makaze, olovke i lepak su jedan primer. Drugi su ključ i novčanik. Treći je karmin, četkice za šminkanje i maskara. Odlučite se za kutiju za odlaganje, po mogućnosti transparentnu, kako ne biste gubili vreme sa otvaranjem i zatvaranjem kutije nakon što shvatite da se u toj kutiji ne nalazi ono što tražite. VICKLEBY kutija sa slike iznad je super praktično rešenje i vrlo je lagana za nositi. 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje