Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Žena koja spava ispod teškog jorgana i muškarac koji čita u krevetu

Teški jorgan može poboljšati san

Osećate li se ikad nemirno pre spavanja ili se borite da zaspite? Teški jorgan deluje poput toplog, mekog zagrljaja i pomaže ljudima da poboljšaju san. Teški jorgan svojom velikom težinom stvara pritisak na telo koji pokreće puno pozitivnih efekata koji mogu doprineti boljem kvalitetu spavanja.

Čvrst, ali nežan pritisak koji stvara teški jorgan naziva se „Deep Pressure Touch Stimulation“ (DPTS). Studije pokazuju da DPTS dovodi do povećanog oslobađanja hormona koji smiruju i osećate se dobro. Istovremeno, nivo hormona stresa pada, a nivo hormona spavanja raste. Drugim rečima: teški jorgan može povećati osećaj udobnosti i olakšati spavanje.

Teški jorgan sa punjenjem od staklenih bisera

Teški jorgan prikladan je za sve, ne samo za one koji su nezadovoljni kvalitetom spavanja. Težina jorgana, osećaj zagrljaja i fleksibilna konstrukcija omogućavaju vam da se opustite, dobijete učinkovitiji dubok san kako biste se probudili odmorani i osećali se bolje.

Jorgan je izuzetno težak jer ima džepove koji su ispunjeni malim staklenim biserima. Težina staklenih bisera uzrokuje prilagođavanje jorgana telu. Navlaka pruža gladak, ujednačen pritisak na telo.

Odaberite pravu težinu jorgana

Preporučujemo da odaberete jorgan koji odgovara približno 10% -15% vaše telesne težine. Jorgan je dostupan u 3, 5, 7, 9, 11 i 13 kilograma. Pogledajte naš asortiman teških jorgana.

Počnite da koristite jorgan

Možete spavati sa teškim jorganom celu noć od početka. U početku će vam možda biti malo čudno, pa preporučujemo da date sebi vreme za isprobavanje do mesec dana. Počnite sa korišćenjem jorgana na kratko vreme i povećavajte upotrebu malo po malo i verujte procesu.

Molimo pripazite

Osobe slabog plućnog ili mišićnog kapaciteta trebaju se konsultovati sa svojim doktorom pre upotrebe. Ako osetite bilo kakvu nelagodu, prestanite sa korišćenjem jorgana.

 

Saznajte više

Koji jorgan izabrati? Ultimativni vodič

Koji jorgan izabrati? Ultimativni vodič

Kako stres utiče na vaše spavanje?

Kako stres utiče na vaše spavanje?

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Umorni nakon godišnjeg odmora? Vratite se svojoj rutini spavanja

Umorni nakon godišnjeg odmora? Vratite se svojoj rutini spavanja