Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Klima

Smanjenje emisije ugljenika na pola do 2030.

JYSK je svestan da se klima menja i da naše poslovanje pridonosi toj promeni. Trudimo se da naše pogone učinimo učinkovitijima, da pređemo na obnovljivu električnu energiju i postepeno ukinemo fosilna goriva kako bismo što pre smanjili emisiju ugljenika.

JYSK je za vlastito poslovanje postavio ciljeve smanjenja stakleničkih plinova u skladu sa onim što nam klimatske nauke kažu da je potrebno kako bi se globalno zagrevanje ograničilo na ispod 1.5°.

Želimo do 2030. upola da smanjimo emisiju stakleničkih plinova koji se emituju iz napajanja i grejanja svih naših prodavnica, distribucijskih centara, kancelarija i vozila u vlasništvu preduzeća.

Već nekoliko godina radimo na tome da naše objekte učinimo učinkovitijima. Na primer, prešli smo na LED rasvetu i instalirali senzore pokreta u gotovo svim prodavnicama, distribucijskim centrima i kancelarijskim zgradama.

Postavljamo solarne panele na mnoge naše zgrade i istražujemo druge mogućnosti prelaska na zelenu električnu energiju i ugljen-neutralno grejanje.

Ugljen-neutralni do 2050.

Kao maloprodajna kompanija, naš ugljen-otisak širi se izvan naših ličnih procesa. Većina emisija dolazi iz fabrika koje proizvode naše proizvode te sa brodova i kamiona koji ih dovoze u naše distribucijske centre, prodavnice i kupcima.

JYSK se zalaže za smanjenje otiska stakleničkih plinova, kako iz vlastitog poslovanja, tako i našeg lanca vrednosti na koji možemo uticati.

JYSK podstiče i angažuje lanac snabdevanja i transportne partnere kako bi postavio ciljeve i smanjio emisiju stakleničkih plinova.

Cilj nam je do 2050. biti ugljen-neutralni u svemu što radimo.