Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog velikog broja porudžbina, rok isporuke je trenutno produžen. 

Prelistajte naš novogodišnji magazin
SCANDINAVIAN SENSE proizvodi za spavaću sobu

Luksuz u spavaćoj sobi

Datum:

Kategorija: Spavaća soba, Inspiracija

TAGOVI: posteljine, spavaća soba, organska posteljina

Sreda veče. Na polovini smo nedelje, a vikend i dalje deluje prilično daleko. Korpa za veš izgleda kao da će se preturiti svakog trenutka, i itekako je vreme za usisavanje stana. Ako vam je potreban predah od sivila svakodnevnice, probajte da promenite posteljinu u spavaćoj sobi i dopustite sebi malo sanjarenja. Zamislite sebe u mirnoj, luksuznoj hotelskoj sobi sa zatamnjenim zavesama i savršenim krevetom. Noć puna kvalitetnog sna je pred vama, a zatim sledi ukusan doručak.

Ništa ne pobeđuje osećaj kada se ušuškate u krevet sa čistom posteljinom iz naše nove linije proizvoda SCANDINAVIAN SENSE.
 


Mirne boje i lagani uzroci inspirišu vas da se isključite, opustite i prepustite se sadašnjosti. Uz SCANDINAVIAN SENSE posteljine od pamučnog perkala zaista možete spavati sa stilom. Fine, gusto tkane niti nude vam izvanrednu posteljinu koja je izuzetno mekana i ima mat izgled. 


Kada izaberete SCANDINAVIAN SENSE, birate visok kvalitet, prelep dizajn i poštovanje prema prirodi i ljudima. Dizajn SCANDINAVIAN SENSE tekstila inspirisan je skandinavskom prirodom i jednostavnim životom. Uz mekan, organski pamuk u blagim bojama, ova kolekcija je savršena ukoliko želite osećaj mira i spokoja u svom domu.

Više o GOTS sertifikovanom organskom pamuku

Posteljina je napravljena od 100% GOTS sertifikovanog organskog pamuka. Naši novi proizvodi koji takođe obuhvataju i tekstilne proizvode za kupatilo nose Global Organic Textile Standard (GOTS) oznaku i napravljeni su od pamuka, svile, lana ili vune koji su uzgajani i proizvedeni organski. GOTS sertifikacija osigurava smanjeni uticaj na prirodu i poštovanje strogih ekoloških i društvenih kriterijuma tokom celog procesa proizvodnje.  

Sav SCANDINAVIAN SENSE tekstil je sertifikovan u skladu sa OEKO-TEX® Standardom 100, koji je vodeća svetska zdravstvena oznaka za tekstil.  


Kolekcija je dostupna online od 2. jula i u prodavnicama od 19. jula 2019.AYA bed linen