Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Set posteljine u toploj boji peska

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Izbor posteljine može značajno uticati na izgled vaše spavaće sobe. Pored svoje praktičnosti, posteljina je svestrani dodatak koji postavlja ton i raspoloženje jednog od najličnijih delova doma. Od oštrih, minimalističkih dezena do luksuznih tkanina, posteljina ima kapacitet da transformiše vaš prostor. Ona ne samo da štite vaš jorgan i jastuk, već i podiže ukupnu atmosferu i izgled, čineći vašu spavaću sobu utočištem stila i udobnosti samo za vas. Pronađite inspiraciju o tome kako upadljiva navlaka za jorgan i jastuk može učiniti čuda za estetsku privlačnost vaše spavaće sobe.

Posteljina je suptilan deo estetike vaše sobe 

Set posteljine I prekrivači za krevet mogu prilično lako da promene ukupan izgled vaše spavaće sobe. To je, svakako, i razlog zašto setovi posteljine I prekrivači za krevet uopšte dolaze u širokom spektru boja, dezena, motiva, tkanina i stilova tkanja. Evo nekoliko naših predloga za posteljinu koji mogu poslužiti kao pristupačan i lak način da promenite atmosferu i estetiku vaše spavaće sobe. 

DORTHE posteljina u toploj boji peska

DORTHE set posteljine je sofisticiran i elegantan dodatak atmosferi vaše spavaće sobe. Njegova elegantna, strukturirana površina – koja je ukrašena razigranim kvadratnim detaljima – dodaje osećaj dubine u dekoru vaše spavaće sobe. Komplet posteljine dolazi u prilično prigušenoj, ali toploj boji peska i tako bez napora dopunjuje svaki stil dekoracije, omogućavajući vam da unapredite izgled vaše spavaće sobe bez obzira na to kako je uređena.

BARBO tamnoplava posteljina od pamučnog satena 

BARBO set posteljine je dostupan u sofisticiranim nijansama bogate, tamnoplave boje. Napravljen je od mešavine 60% pamuka i 40% viskoze dobijene od bambusa, materijala visokog kvaliteta. Viskozni materijal u ovoj posteljini poseduje FSC sertifikat (FSC N001715) što znači da se njeno poreklo može pratiti do samog drveta bambusa od kojeg je napravljena. Poreklo ove viskoze daje posteljini luksuzno meku teksturu i suptilan sjaj. Ako želite upečatljiv set posteljine koji se lako uklapa u širok izbor boja, a istovremeno se uklapa u bilo koji dekor, BARBO je odličan izbor za vas.

ELMA pamučna posteljina

ELMA set je bezvremenski dodatak vašoj kolekciji posteljina. Izrađen od 100% pamuka i enzimski opran za izvanredan i neodoljivo mek dodir. Njegova svestranost je njegova snaga – bez napora dopunjuje širok spektar stilova dekoracije, od romantičnog, sanjivog ambijenta do hladnog, minimalističkog izgleda. ELMA set posteljine je suptilan, ali upečatljiv izbor za podizanje estetike vaše spavaće sobe.

Spavajte u posteljini koja je u skladu sa vašim stilom

Pored ovde prikazanih sugestija, naš asortiman uključuje širok izbor posteljine i prekrivača za krevet u više veličina, boja, dezena, printova, motiva i vrsta materijala. Pronađite posteljinu koja će savršeno odgovarati vašim potrebama i koja će se uklopiti u vašu viziju savršenog izgleda spavaće sobe.

Da li želite da saznate više o odabiru prave veličine čaršava za vašu posteljinu I načinu postavljanja posteljine? Idite na naš vodič za posteljinu da biste saznali više o različitim opcijama veličine.

Saznajte više

3 istaknute posteljine novog asortimana

3 istaknute posteljine novog asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Hotelski luksuz u domu

Hotelski luksuz u domu

Tri različita uređenja spavaće sobe

Tri različita uređenja spavaće sobe