Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Singles' Day

Singles’ Day - idealan dan za kupovinu!

Datum:

Kategorija: Razno

SIgurno već znate šta su Black Friday i Cyber Monday - neki od najpopularnijih dana za kupovinu u godini. Black Friday označava početak novogodišnje kupovine, a Cyber Monday kupovine online. Ali sa Singles' Day-om možete započeti svoju kupovinu već 11. novembra!
 

Singles' Day potiče iz Kine

Singles' Day pojavio se prvi put u Kini 1990-ih. Četvorica studenata na fakultetu u Nanjingu počeli su da slave svoj status veze kao protiv odgovor na Dan zaljubljenih, tokom kojeg parovi slave svoju ljubav u celom svetu. Na Singles' Day samci se susreću na zabavama i događajima. Osim toga, ovaj je dan postao najpovoljniji dan za kupovinu u svetu - i online i offline. Baš kao što parovi kupuju poklone jedni drugima na Dan zaljubljenih, tokom Singles' Day-a možete se baviti onim što ste oduvek želeli - često po spektakularno niskoj ceni. Na ovaj dan vam je dopušteno da sami sebe razmazite - bili vi single ili ne.
 

Singles' Day u JYSKu

U JYSKu takođe možete pronaći posebne ponude na Singles' Day. Pogledajte ponude na JYSK.rs/singles-day, gde ćete naći neverovatne popuste online. Takođe se možete prijaviti na naš newsletter da biste prvi saznali koje kategorije su na najvećem popustu!

Osoba kupuje online
 

Više o Singles' Dayu

Singles' Day u početku su slavili samo mladi, a nazvan je Danom neženja, ali se sada razvio u dan i za muškarce i žene. Slavi se svake godine 11. novembra, jer se taj datum sastoji od četiri jedinice (11. 11.) - koje predstavljaju četiri "single" studenta na fakultetu u Nanjingu. I od tada se počeo širiti po celom svetu.