Prijava

Prijavite se na naš newsletter i svake nedelje na vašu e-mail adresu dobijaćete najbolje ponude i inspiraciju. Prijavom automatski dobijate vaučer od 1000 rsd koji možete iskoristiti pri kupovini od 5000 rsd ili više.

Korisne informacije 

Pročitajte više

                                            

Odjava/promena e-maila

Pročitajte više

 

Newsletter

Kada se prijavite na JYSK Newsletter na vašu e-mail adresu dobijaćete od 1 do 3 Newslettera nedeljno. Na jednostavan način možete se odjaviti u bilo koje vreme putem linka u Newsletteru.

Newsletter sadrži aktuelne ponude, novitete, letke, kataloge kao i informacije o trenutnim kampanjama. 
Pored navedenog, na vašu e-mail adresu dobijaćete servisne poruke kao i informacije vezane za online kupovinu na JYSK.rs.

Privatnost korisnika i poverljivost podataka u JYSKu

Trudimo se da poštujemo sve važeće zakone i pravila. To znači da naš Newsletter šaljemo samo onim korisnicma koji su se prijavili. Ako ste primili Newsletter iz JYSKa, a niste se prijavili to može da znači da je neka osoba vama prosledila naše Newsletter. Ako to ipak nije slučaj, onda se radi o grešci i izvinjavamo se. Pošaljite nam mail na korisnickasluzbars@jysk.com i odjavićemo vas. Takođe, možete da se odjavite i putem linka koji ćete pronaći na dnu našeg Newslettera.


Vaši korisnički podaci su zaštićeni

U bazi podataka na zaštićenom serveru čuvamo vaše ime, broj telefona i vašu e-mail adresu. Samo administratori u JYSKu imaju pristup vašim podacima. Takođe, garantujemo da vašu e-mail adresu nećemo prodavati ili prosleđivati drugim kompanijama.


Newsletter iz JYSKa je u HTML formatu

Naš Newsletter je u HTML formatu. To znači da sadrži slike, grafike i oblikovan tekst. Ako želite da vidite ovaj sadržaj, vaš e-mail mora da bude podešen tako da prikazuje HTML sadržaje. Ako vam se prikazuje samo tekst, nećete moći da vidite sadržaj našeg Newslettera. U tom slučaju možete da kliknete na link koji se nalazi na vrhu Newslettera i tako ćete moći da vidite sadržaj na webu.


Pitanja, žalbe i predlozi


Ako imate bilo kakva pitanja, žalbe ili predloge u vezi JYSK maila, molimo vas da se javite korisničkoj službi: korisnickasluzbars@jysk.com.